Zapečeni špinat s pinjolima i mozzarellom – recept
- Budite prvi i komentirajte!
- 1 min čitanja

Sastojci:
- 1000 g mladog špinata,
- 150 g mozzarelle,
- 50 g pinjola,
- par režnjeva češnjaka,
- svježi bosiljak,
- 4 žlice maslinovog ulja,
- sol i papar po ukusu.
Priprema
- Špinat očistite, skuhajte u lagano posoljenoj vodi par minuta i dobro ocijedite. Vatrostalnu posudu premažite s dvije žlice maslinovog ulja i pospite sitno sjeckanim češnjakom.
- Na to rasporedite špinat, po njemu složite mozzarellu rezanu na ploške, pospite pinjolima i poškropite ostatkom maslinovog ulja.
- Zapecite u pećnici na 200 °C, dok se sir ne rastopi, tj. oko 25 minuta.
Tekst Dana
Za vas izdvajamo

Jeste li ga imali ili ga imate sada?
Što su COVID nokti, simptom koji se javlja kod 20 % ljudi?
- Tomislav Stanić
- 2 min čitanja
Članak objavljen: