Što muškarci zapravo žele? Top 10 kvaliteta koje traže

Muškarci

Suprotno popularnom vjerovanju, muškarcima nije potreban samo dobar ljubavni odnos kako bi bili zadovoljni svojom partnericom. Donosimo Vam 10 kvaliteta kojima ćete osvojiti i zadržati muškarca.

1. Samopouzdanje

Muškarcima su izrazito privlačne žene kojima je ugodno u vlastitoj koži. Ako ste jedna od žena koje neprestano ispituju svog muškarca o svom izgledu i traže potvrdu, prestanite. Prigrlite svoje nedostatke i istaknite svoje prednosti. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostatcima voljet će i svog muškarca.

2. Inteligencija

Ako želite zadržati muškarca, Vašu ljepotu mora krasiti i inteligencija. Neinteligentne žene vrlo su prolazna stvar, stoga poradite na tome da budete jednaki svom muškarcu, to će ga dodatno privući. Konstruktivan razgovor osvaja muškarce. Inteligentne žene razmišljaju kritično te time potiču i muškarca na razmišljanje.

3. Ne budite materijalist

Iako svaki muškarac voli moći nešto pokloniti i tetošiti svoju dragu poklonima, to Vam ne daje za pravo da to iskorištavate. Nikad nemojte tražiti poklone. Nitko ne voli da ga se iskorištava zbog materijalnih stvari koje može priuštiti.

4. Spontanost

Za većinu žena spontanost je veliki problem. Međutim, za uspjeh veze morate se potruditi, time ćete razbiti postojeću monotoniju i unijeti dodatno uzbuđenje u Vaš odnos. Muškarci vole kad su žene spontane i spremne djelovati u žaru trenutka.

5. Opuštenost

Jedna od najboljih stvari koje možete napraviti za svoju vezu je da budete opušteni. Većina žena je upoznata s onim trenutkom kad dođete kući nakon napornog dana, a dočeka Vas nered u nekom obliku. Tada Vam je prva reakcija eksplozija emocija i bijesa. Ali u takvim trenutcima ključno je opustiti se. Nitko ne voli kljucanje i prigovaranje, pa tako ni muškarci. Za svaku vezu vrlo je važno opustiti se i ne uzrujavati se za svaku sitnicu.

6. Zaigranost

kakvu-zenu-zele-muskarci

Muškarci vole žene koje se smiju njihovim šalama te koje nisu uvijek ozbiljne oko svega. Sposobnost odgovaranja Vašem muškarcu zaigranim komentarima održat će žar veze. Smijeh je najbolje sredstvo privlačenja.

7. Senzualnost

Kao što smo ranije spomenuli, nije sve u izgledu. Način na koji se držite i razina Vašeg samopouzdanja privući će pažnju Vašeg muškarca. Prihvatite svoju ženstvenost. Uvijek se nastojte srediti za sebe kako biste se Vi osjećali ljepše i sigurnije u svojoj koži.

8. Iskrenost

Ako Vam Vaš muškarac ne može vjerovati, kako mislite da će Vas doživjeti kao svoju djevojku ili potencijalnu suprugu? Nastojte održavati stvari u vezi otvorenima i iskrenima. Izbjegavajte male laži koje vrlo brzo mogu prerasti u ozbiljni razlog za prekid.

9. Samostalnost

Niti jedan muškarac ne želi djevojku koju mora svakih 5 minuta zvati, posjećivati ili pak slati poruke. Nastojte provoditi kvalitetno vrijeme zajedno, no isto tako i imati svoje vrijeme odvojeno sa svojim prijateljicama radeći stvari koje Vas vesele te davajući svom muškarcu jednako toliko prostora za njegove užitke. Poštivanje prostora je vrlo važno za uspjeh veze.

10. Potpora

Svaki muškarac želi i traži potporu. On želi znati da ćete ga Vi podupirati u njegovim životnim odlukama. Pokažite svoju potporu malim gestama, ali nemojte gušiti. Zadnja stvar koju želite je da ga podsjetite na njegovu majku.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: Sto muskarci traze, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Što muškarci zapravo žele? Top 10 kvaliteta koje traže

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.