Norveški bestseler: Uz priručnik “Zeleni dom” Andersa Røyneberga otkrit ćete radost življenja s biljkama

Uz priručnik Zeleni dom Andersa Røyneberga otkrit ćete radost življenja s biljkama

Život s biljkama obogaćuje naše okruženje, potičući usto osjećaj opuštenosti i blagostanja. Upravo je to okosnica novog priručnika Zeleni dom norveškog autora Andersa Røyneberga uz koji ćete otkriti radost življenja s biljkama.

Popularni vrtlar nam u ovoj bogato ilustriranoj knjizi pokazuje kako uz pomoć biljaka možemo obogatiti svoje okruženje i stvoriti u svojem domu zelenu oazu, bez obzira na to je li riječ o velikoj kući s okućnicom ili, kao u Andersovu slučaju, malom gradskom stanu.

Život s biljkama obogaćuje naše okruženje, potičući usto osjećaj opuštenosti i blagostanja
FOTO: Getty Images

Saznajte koje su biljke najbolje za vaš dom

Zeleni dom je priručnik koji će vas nadahnuti da se prepustite ljepoti biljaka i otkrijete radost i mnoge dobrobiti koje suživot s njima donosi. U knjizi ćete naći vodič za sobno bilje, kao i mnoštvo preporuka i korisnih savjeta o tome koje su biljke najbolje za vaš dom, kako ih odabrati, posaditi i njegovati i, na koncu, kako postići da napreduju i uljepšavaju vam cijeli životni prostor: od dnevne i spavaće sobe, preko kuhinje i blagovaonice, do kupaonice i hodnika.

Ovo je knjiga o biljkama koje imaju osobnost i namijenjena je modernim (i miroljubivim) ljudima koji promiču ideju očuvanja našeg planeta i zelenog stila života.

Zeleni dom je priručnik koji će vas nadahnuti da se prepustite ljepoti biljaka i otkrijete radost i mnoge dobrobiti koje suživot s njima donosi
FOTO: V.B.Z.

Pročitajte i članke:

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje V.B.Z.-a.

Ocijenite članak

2 / 5   1

Foto: V.B.Z./Getty Images

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu