Kreiraj s nama svoj osmijeh iz snova – TIM DENT Miličić

tim-dent-lab-milicic-doktorica-2

Zahvaljujući naprecima u tehnologiji moguće je unaprijed vidjeti krajnji rezultat ili pak za one koji finalni rezultat žele i osjetiti, moguća je proba odabranih ljuskica, a sve prije definitivne odluke i bez brušenja zuba

Iako postoje drastične razlike između ljudskih kultura i načina na koji se izražavamo, dokazano je da izrazi lica imaju stupanj univerzalnosti koji nadilazi vrijeme i mjesto. Jeste li znali da je potrebno 43 mišića za mrštenje, ali samo 17 za osmijeh? Osmijeh je zasigurno među prvim stvarima koju primijetimo na osobi te vjerojatno ne postoji osoba koja barem jednom nije bila pomalo zavidna na savršenom osmijehu omiljenog lika iz filma, osobe s naslovnice ili pak slučajnog prolaznika, sa željom da i njihov osmijeh izgleda upravo tako.

TIM DENT Miličić glavna

Kada bi vam netko rekao da postoji mjesto gdje se želje ostvaruju, gdje sami možete kreirati izgled svoga osmijeha, biste li povjerovali? Stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić je mjesto koje daje odgovore na sva željena pitanja. Niste sigurni kako će ljuskice izgledati na Vama? Brine Vas krajnji rezultat?  Zahvaljujući naprecima u tehnologiji moguće je unaprijed vidjeti konačni rezultat i moguća je proba odabranih ljuskica, a sve bez brušenja zuba i prije same odluke želite li početi s terapijom ili ne.

 „Pacijenti odlično reagiraju na ovu stomatološku simulaciju koju nudimo u našoj poliklinici. Čovjek je vizualno biće i kada se pogleda u ogledalo onda je to ta savršena vizualizacija samog sebe, pogotovo kada je osmijeh u pitanju, jednostavno ga ne skidaju s lica. U doslovno 5 minuta možete vidjeti kako bi Vam stajao Vas novi osmijeh i odobriti ga ili ne, zvuči nevjerojatno zar ne“ – dodala je dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić, jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije.

dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić, foto: TIM DENT Miličić

Kako bi postigli biserno bijele, pravilne i zdrave zube u kratkom vremenu zna tim iskusnih stručnjaka iz poliklinike TIM DENT Miličić. Keramičke ljuskice su najlakši način postizanja vrhunske dentalne estetike.

foto: TIM DENT Miličić

Što su keramičke ljuskice?

Keramičke ljuskice stomatološki su nadomjestak, koji se postavlja na prednju površinu zdravog zuba i u potpunosti može promijeniti oblik, boju, dužinu i širinu zuba. Kao takve, odličan su izbor za sve osobe koje imaju puknuće na zubu, jedan ili više zubi tamnije nijanse, nepravilan oblik zuba, pa čak i sitne razmake među zubima ili samo žele promijeniti estetski izgled svojih zubi i prilagoditi izgled osmijeha svojem licu. Sam postupak je bezbolan i brz – potrebne su svega tri posjete liječniku dentalne medicine. Ako brinete o brušenju zuba kao kod postavljanja krunice, za to nema straha kada su ljuskice u pitanju. Za njihovo postavljanje potrebno je odstraniti do 0,5 mm zubne cakline, što znači da prirodna struktura zuba ostaje skoro netaknuta. Također vas ne mora mučiti ni briga da će konačni dojam biti umjetan ili ‘plastičan’. Staklo-keramička ljuskica je svjetlopropusna, što znači da zubu daje sjaj isti kao kada svjetlo prođe kroz prirodnu caklinu i odbije se od unutarnje strukture zuba. Ljuskice se prilagođavaju vašem tenu, obliku lica i osmijehu.

Foto: TIM DENT Miličić

Kako bi osigurali sve etape novog osmijeha pod jednim krovom, ova zagrebačka stomatološka poliklinika ima vlastiti, najmoderniji digitalni stomatološki laboratorij. Samo kvalitetna suradnja koja znači brzu i efikasnu komunikaciju između ordinacije i dentalnog laboratorija može dati odličan rezultat. Kada je zdravlje usne šupljine u pitanju, ne dvoumite se vezano uz odlazak stomatologu, a ukoliko želite zablistati i zračiti samopouzdanjem, stručnu pomoć i savjet potražite u poliklinici TIM DENT Miličić jer uz tim stručnjaka koji će vas dočekati u prekrasnom i ugodnom ambijentu, definitivno ste u sigurnim rukama. Slogan ‘Vaš osmijeh. Naša strast.’ idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike klikom OVDJE, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822 937

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   3

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Kreiraj s nama svoj osmijeh iz snova – TIM DENT Miličić

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.