Prosječan Hrvat u 10 godina prikupi do 70 liječničkih nalaza: Jedinstvena aplikacija Meddox čuva našu zdravstvenu dokumentaciju i zdravlje cijele obitelji

Istraživanja govore da prosječan Hrvat godišnje obavi 6 – 7 liječničkih pregleda, zbog čega kroz 10 godina prikupi i do 70 različitih nalaza. Kako tiskane nalaze ne bismo morali nositi sa sobom na preglede ili čuvati u fasciklima, domaća aplikacija Meddox osmislila je jednostavno rješenje koje omogućuje digitalnu pohranu cjelokupne zdravstvene dokumentacije koju već sada koristi više od 10.000 aktivnih korisnika.

Zdravstvene nalaze je moguće pohraniti fotografiranjem tiskanog nalaza ili učitavanjem svoje zdravstvene dokumentacije ranije pohranjene na pametnom telefonu ili na e-mailu.

Usto, aplikacija je iznimno jednostavna za korištenje i prilagođena je svim generacijama.

Osim svojih, moguće je pohraniti i nalaze onih za koje korisnik brine, primjerice nalaze djece i starijih koji ne posjeduju pametni telefon.

5 razloga zbog kojih je Meddox idealno rješenje za svakoga

  1. Svi zdravstveni nalazi dostupni su na korisnikovom pametnom telefonu bez brige o gubitku nalaza i uvijek nadohvat ruke.
  2. Zdravstveni dokumenti organizirani su po kategorijama i moguće ih je sortirati te pretražiti, što omogućuje lako snalaženje i brzi pristup nalazima kada nam zatrebaju.
  3. Nalaze i ostale dokumente je jednostavno podijeliti s liječnikom ili onima koji brinu o zdravlju korisnika, a podaci su zaštićeni najvišim sigurnosnim standardima.
  4. Laboratorijske parametre je moguće lako pratiti i uspoređivati te tako na vrijeme uočiti snižene ili pak povišene vrijednosti.
  5. Zdravstvena dokumentacija se sada nalazi u digitalnom obliku te korisnici ne trebaju bespotrebno duplicirati nalaze čime štede vrijeme i novac.

Briga o zdravlju na jednom mjestu

U Meddoxu nisu usmjereni samo na funkcionalno rješenje, već žele utjecati na donošenje dobrih odluka za zdravlje.

Uvidom u svu potrebnu dokumentaciju liječnici mogu donositi bolje odluke o zdravlju pacijenata saznavši za njihove alergije, povijest bolesti, lijekove koje uzimaju i ostale važne informacije. Korisnicima su u aplikaciji dostupni i rječnici za 12 najčešćih kroničnih nezaraznih bolesti kako bi mogli bolje razumjeti svoju bolest, a čime Meddox nastoji dodatno poticati zdravstvenu pismenost.

Uskoro će aplikacija upozoravati korisnike na potrebu odlaska na preventivne i kontrolne preglede te ih podsjećati na redovno uzimanje propisane terapije. Tako će Meddox biti all-round medicinska aplikacija koja zaokružuje brigu o zdravlju na jednom mjestu.

Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti ovdje.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: PR

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu