Croatia osiguranje lansiralo nove pakete dopunskog zdravstvenog osiguranja! Evo što uključuju

Croatia osiguranje

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, na tržište je lansiralo nove, jedinstvene pakete dopunskog zdravstvenog osiguranja, koji osim osnovne zdravstvene zaštite uključuju preglede u privatnim poliklinikama u cijeloj Hrvatskoj.

Klijentima su tako uz osnovno Dopunsko zdravstveno osiguranje dostupna tri dodatna paketa koja im omogućuju laboratorijske pretrage te specijalističke i sistematske preglede. Za već od tri, pet ili osam eura mjesečno više klijenti mogu ugovoriti zdravstvene preglede i pretrage čija je pojedinačna komercijalna vrijednost viša i od 100 eura, a vrijednost pojedinih paketa usluga prelazi i 200 eura.

Croatia osiguranje
FOTO: Croatia osiguranje

Moderne i vrhunski opremljene Croatia poliklinike

Bojan Letica, direktor Sektora za razvoj proizvoda i preuzimanje rizika u Croatia osiguranju, ističe:

Sva naša istraživanja već duže govore kako se dopunsko zdravstveno osiguranje percipira nužnim jer pokriva troškove participacija i moguće troškove boravka u bolnici, što je rizik koji se može dogoditi svakome. S druge strane, dodatno zdravstveno koje uobičajeno uključuje niz pregleda smatra se luksuzom. Mi smo zato odlučili kombinirati prednosti tih dvaju zdravstvenih osiguranja i omogućiti našim klijentima dopunsko zdravstveno s uključenim pregledima koje su upravo klijenti prepoznali najatraktivnijima. I to u privatnim poliklinikama, s kratkim vremenom čekanja. A osim za građanstvo, imamo i pakete za poduzetnike koji uključuju još više pregleda, među kojima posebno treba istaknuti magnetsku rezonanciju i CT.

Klijenti s novim Croatijinim Dopunskim zdravstvenim osiguranjem sve preglede i pretrage mogu obaviti u modernim i vrhunski opremljenim Croatia poliklinikama te više od 500 suradnih privatnih zdravstvenih ustanova bez dugih čekanja i uputnice.

Dopunsko zdravstveno osiguranje klijenti mogu povezati s ostalim Croatijinim osiguranjima u Spektar, jedinstveni program pogodnosti u kojem ostvaruju niz ušteda i popusta.

Više o tome pročitajte na internetskoj stranici www.crosig.hr.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Shutterstock

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu