Poliklinika Kaliper koristi NASA-inu svemirsku tehnologiju, a mjesto je povjerenja poznatih hrvatskih sportaša i osoba iz javnog života

Poliklinika Kaliper koristi NASA-inu svemirsku tehnologiju

Poliklinika Kaliper specijalizirana je za područja fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije te sportske medicine i rekreacije. Međutim, ono što je čini posebnom je korištenje tehnologije koju je primarno razvila NASA. O tome kako su povezane ova poliklinika i svemirska tehnologija saznajte u nastavku.

dr. Desnica i Domagoj Duvnjak
FOTO: PR

Blizak doticaj s poznatim sportašima

Kako je vlasnica i direktorica Nataša Desnica službena liječnica hrvatske skijaške reprezentacije i članica liječničke komisije Hrvatskog olimpijskog odbora, a uz to je bila i glavna liječnica Hrvatske delegacije na Olimpijskim igrama te je imenovana i glavnim konzultantom svjetski poznate tvrtke Glycanage iz Londona, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama.

Osim toga, svoje znanje prenosi i drugima kao autorica brojnih znanstvenih, stručnih i popularnih članaka i predavanja.

Martina Vuletić i glavni fizio Kalipera Goran Boltužić
FOTO: PR

Individualan pristup liječnika s bogatim iskustvom

Poliklinika Kaliper zajedno s vrhunskim timom liječnika, fizioterapeuta i kineziologa s bogatim iskustvom rada, kombiniranim sa suvremenom tehnologijom te naprednim metodama liječenja, vašem tijelu može pružiti svu potrebnu pomoć.

No, temelj njihovog rada i uspjeha je upravo individualni pristup svakom klijentu jer znaju da nijedan pacijent, nijedna ozljeda i nijedan problem nisu isti. Zbog toga jednaku pažnju posvećuju i odnosu s korisnicima i tretmanu koji im pružaju. Zato možete biti sigurni da ćete u Poliklinici Kaliper vi uvijek biti na prvom mjestu.

Severina-i-Natasa-Desnica
FOTO: PR

Svemirska tehnologija u poliklinici

Zvuči pomalo nestvarno, zar ne? Iako vam možda djeluje kao scenarij iz znanstveno-fantastičnog filma, svemirska tehnologija se stvarno i uspješno primjenjuje u Poliklinici Kaliper kod osoba svih dobi i raznih fizičkih stanja, i to među prvima u Hrvatskoj.

Kako je to moguće i kako su svemirska tehnologija i liječenje povezani? Upravo je dugačak boravak u bestežinskom stanju donio posebne izazove za tijela astronauta čime oni mogu izgubiti i do 15 % mišićne mase. Zato je NASA razvila izokinetički uređaj koji radi na principu hidraulike i simulira vježbanje u normalnoj gravitaciji, pri čemu rade sve glavne mišićne skupine.

Zbog same kompleksnosti rješavanja problema mišićno-koštanog sustava, doktorica Desnica je prilagodila ovu tehnologiju za izokinetičku dijagnostiku i rehabilitaciju, koju je primarno razvila NASA za svoje astronaute.

Zahvaljujući tome, Poliklinika Kaliper nudi vam kompletnu rehabilitaciju mišićno-koštanog sustava, od samog individualnog pristupa vašoj problematici do “vanzemaljske tehnologije”, ali i mnoge usluge poput terapije INDIBA i Huber uređajem, spiroergometrijskih testiranja, raznih kineziterapijskih vježbi i kompleksnih manualnih tehnika.

dr.Desnica i Marin Čilić
FOTO: PR

Mjesto od povjerenja brojnih poznatih sportaša i osoba iz javnog života

Poznata po svojoj stručnosti u mišićno-koštanim stanjima, sportskim ozljedama i rehabilitaciji, nije ni čudno da je upravo Poliklinika Kaliper mjesto od povjerenja brojnih vrhunskih sportaša, ali i osoba iz javnog života poput Ivice i Janice Kostelić, Marina Čilića, Domagoja Duvnjaka, Jusufa Nurkića, Martine Zubčić, Roberta Kišerlovskog, Gordana Kožulja, Eduarda da Silve, Severine, Martine Boščić, Martine Vuletić, Maria Petrekovića i mnogih drugih.

Budući da je riječ o mjestu gdje se ništa ne prepušta slučaju, poklonite im vaše povjerenje da vam pruže sveobuhvatno rješenje koje će zadovoljiti vaše potrebe, kao i što su već pomogli velikom broju profesionalnih sportaša da postignu željene rezultate.

dr. Desnica i Kostelići
FOTO: PR

Brinite o svojem zdravlju jer dobro zdravlje je preduvjet vašeg dobrog raspoloženja i vašeg uspjeha u privatnom i poslovnom životu, a to vam Poliklinika Kaliper od srca želi.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Foto: PR

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu