Vegansko pečenje od seitana i povrća
- Budite prvi i komentirajte!
- 1 min čitanja
Sastojci:
- 1 kg seitana
- 1 kg krumpira
- 500 g paprike
- 500 g mrkve
- 500 g artičoka
- 300 g graška
Marinada:
- 1 dl sojinog umaka
- maslinovo ulje
- ružmarin
- papar
- sol
- češnjak
- origano
Priprema:
- Seitan narezati na komade i marinirati 24 sata u marinadi od maslinovog ulja, sojinog umaka i začina.
- Marinirani seitan peći na 180°C 30-40 minuta.
- Krumpire i mrkvu nauljiti i začiniti te peći na 180°C 30-40 minuta.
- Desetak minuta prije nego što je seitan pečen, dodati ostalo povrće i peći sve zajedno još 10 minuta.
- Za prilog poslužiti francusku salatu s majonezom bez jaja.
Tekst Dana
Za vas izdvajamo
Ne trebaju vam utezi!
12 vježbi s vlastitom težinom za izgradnju mišića
- Tomislav Stanić
- 4 min čitanja
Članak objavljen: