Surađuju s lokalnim poljoprivrednicima i imaju vlastito ekološko imanje: Najpoznatiji lanac 100 % organske prehrane slavi 20. rođendan!

bio&bio

Osnovan s vizijom i misijom promicanja zdravog života, povijest bio&bio datira iz kasnih 80-ih kada su Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić kroz seminare o makrobiotici i održivim životnim stilovima promovirali ideju osobne ekologije. Ova ideja, koja tvrdi da zdrav pojedinac doprinosi zdravom okolišu i obrnuto, postavila je temelje za ono što će postati prepoznatljiva bio&bio priča.

bio&bio
FOTO: bio&bio

Danas bio&bio ne samo da je trgovački lanac, već i sinonim za istinsku filozofiju življenja. Njihov pažljivo dizajniran logotip prenosi duboku poruku – narančasta predstavlja životinjski svijet uključujući čovjeka, dok zelena simbolizira biljni svijet. Oba zajedno predstavljaju organski svijet, a siva boja znaka “&” ukazuje na njihovu simbiozu unutar trgovina bio&bio. Kombinacija ovih elemenata čini logotip ne samo estetski privlačnim, već i pričom samom po sebi.

Među najvećim postignućima brenda su inicijative poput suradnje s domaćim ekološkim poljoprivrednicima, poticanje ekološke proizvodnje kroz vlastito ekološko imanje “Zrno” te projekt inovativne kompostabilne ambalaže koja je smanjila potrošnju plastike za čak tri tone od 2020. godine.

Jadranka Boban Pejić
FOTO: bio&bio

“Naše vrijednosti i srž naše priče ostaju isti”

No, kao najvažniji faktor uspjeha Jadranka Boban Pejić ističe:

Našim najvećim uspjehom smatram to što i dalje vjerujemo da se vrijedi truditi i što ustrajemo u kontroli kvalitete. Vjerujemo da je bavljenje organskim proizvodima cjelovita filozofija življenja koja ima ekološke, ekonomske i etičke komponente i beskompromisno smo joj posvećeni.
ekološko imanje Zrno
FOTO: bio&bio

Povodom obilježavanja ove važne obljetnice iz bio&bio poručuju:

Naše vrijednosti i srž naše priče ostaju isti. Vjerujemo da ćemo, zajedno s našim kupcima, nastaviti pisati inspirativne stranice naše budućnosti – zajedno bolji, svaki dan.
projekt inovativne kompostabilne ambalaže
FOTO: bio&bio

U rujnu, mjesecu kada bio&bio obilježava svoj jubilarni 20. rođendan, pozivaju sve svoje vjerne kupce, kao i one koji će to tek postati, da se pridruže proslavi. Pripremljen je niz pogodnosti i iznenađenja kao zahvala za povjerenje koje im je pruženo kroz proteklih 20 godina.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: bio&bio

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu