Novo u bio&bio trgovinama: Hyaluron Forte Collagen Formula

Hyaluron Forte Collagen Formula_naslovna

Jedna od esencijalnih stvari za žensko zdravlje i ljepotu kože je kolagen, no, kako ga naše tijelo s godinama prestaje samostalno proizvoditi, nužno je unositi ga putem suplemenata

Podržimo svoju žensku snagu i vratimo ravnotežu uz pomoć pravilne self-care rutine. Ona uključuje brižnost kod odabira hrane, korištenje premium organske kozmetike za cjelovitu njegu iznutra i izvana te korištenje ciljanih dodataka prehrani koji doprinose hormonskoj ravnoteži i ženskom zdravlju i ljepoti.

Jedan od njih je nova snažna vitaminsko-mineralna formula s hijaluronskom kiselinom i biljnim proteinima koja na prirodan način potiče stvaranje kolagena – Hyaluron Forte Collagen Formula.

Zašto je kolagen presudan za zdravlje i ljepotu naše kože?

Kolagen je bjelančevina koja nastaje u unutarnjem sloju kože građenom od vezivnog tkiva, a zaslužan je za ljepotu, zdravlje kože, kose, noktiju i kosti. 

Nakon navršene 25. godine života preporučuje se suplementacija nutrijentima koji potiču njegovo stvaranje. S obzirom na to da do 50. godine života tijelo izgubi čak polovicu prirodno proizvedenog kolagena, počinju se javljati simptomi poput gubitka čvrstoće i elastičnosti kože te bore.

HYALURON FORTE COLLAGEN

Uz premium Hyaluron Forte Collagen Formulu osigurajte koži ljepotu, zdravlje i elastičnost

Hyaluron Forte Collagen Formula sadrži snažnu sinergijsku kombinaciju vitamina, mikroelemenata i biljnih proteina graška i cikle te optimalan udio hijaluronske kiseline koji sinergijskom anti-aging snagom podržavaju ljepotu, zdravlje i elastičnost kože. 

Evo koji su aktivni sastojci ove veganske kolagen formule: 

  • liposomalni vitamin C izvrsne apsorpcije koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
  • cink doprinosi normalnom održavanju normalne kože, kose i noktiju
  • vitamini E i B2, cink, mangan i bakar doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • nikotinamid i vitamin B2 doprinose normalnom održavanju normalne kože
  • mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva
  • bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj pigmentaciji kože i kose
  • vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena
  • folna kiselina doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina.

Redovitim korištenjem Hyaluron Forte Collagen Formule koža postaje svježija, blistavija i punija, a bore smanjene. Potražite ovaj novitet na bio&bio.hr ili u najbližoj bio&bio trgovini.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: bio&bio

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu