bioBox: Razmišljajte izvan kutije! Odaberite omiljenu zdravu kombinaciju i uživajte u organskim i visokokvalitetnim proizvodima

Sve je u našem životu povezano s kvalitetnom prehranom. Ona održava naše zdravlje i podiže kvalitetu življenja. Uz bioBox krenite u istraživanje plant based prehrane, osnažite imunitet i živite kvalitetnije!

Što je bioBox?

Kao što i samo ime govori, bioBox su pomno osmišljeni paketi koji sadrže kombinaciju organskih i visokokvalitetnih proizvoda, a dostupni su eksluzivno u bio&bio internetskoj trgovini. Kroz ponudu više tematskih bioBox pakiranja, koja se mijenjaju svaki mjesec, odaberite svoju kombinaciju i uživajte u svim njihovim blagodatima. Osim pomno izbalansiranih namirnica, dodana vrijednost ovih paketa ostvaruje se kroz čak 20 % nižu cijenu nego kada se kupuju pojedinačno.

Tri razloga da već danas nabavite svoj tematski bioBox

Ponuda bio&bio trgovina uključuje više od 4.000 prirodnih i certificiranih organskih proizvoda iz kategorije hrane i pića, dodataka prehrani, organske kozmetike, kao i ekoloških proizvoda za održavanje kućanstva. Sve je organsko, bez sumnjivih kemikalija, aditiva i pesticida, a u ponudi je i više od 1.000 lokalnih hrvatskih eko proizvoda. bio&bio stručnjaci formiraju svaki mjesec tematske i limitirane bioBox pakete, a evo zašto ih odabrati:

  • organske namirnice doprinose vašem zdravlju
  • ostvarujete odlične uštede, do čak 20 %
  • odličan su poklon za ljude koje volite.

Izdvajamo četiri bioBox-a iz listopada

1. Obnovite zalihu Zrno zimnice

Na najstarijem ekološkom imanju u Hrvatskoj od organski uzgojenog povrća nastaje Zrno zimnica. Bez dodataka i aditiva, na stari i prirodan način spravljaju se tradicionalne, ali i neobične kulture ukiseljenog povrća – poput čičoke i daikona. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i nabavite bioBox prepun eko zimnice, jer je ponuda putem internetske trgovine ograničena. 

FOTO: bio&bio

2. Osigurajte si jači imunitet i brz oporavak

Zakoračite u zimu uz Imuno Box u kojem se nalaze vitamin D3 u spreju koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta, održavanju zdravlja kostiju i zubi te jačanju otpornosti organizma. Tu je i vitamin C u tekućem obliku koji se brzo apsorbira i omogućuje normalno funkcioniranje imunološkog sustava, dok Havajska spirulina značajno podiže količinu energije, pomaže ubrzati oporavak od bolesti i povećati sportske performanse. Mislite na imunitet cijele godine, a krenite s njegovim jačanjem već danas, uz Imuno Box.

FOTO: bio&bio

3. Zaljubite se u plant based

Pripremite ukusne i cjelovite plant based obroke za podršku vitalnosti i uživajte u obilju energije. Istražujte nove okuse i mirise, eksperimentirajte i krenite na uzbudljivo putovanje otkrivanja zdravih i 100 % organskih plant based namirnica uz koje ćete brzo i lako pripremiti slasne obroke. Plant based starter Box je vaš osobni, inspirativni paket promjene!

FOTO: bio&bio

4. Slavite zajedno s bio&bio

Tijekom listopada bio&bio internetska trgovina slavi 15 godina postojanja, pa je tim povodom kreiran i slavljenički box sa 100 % organskim namirnicama za super druženje. Birthday bioBox sadrži slane eko grickalice, slatke zalogaje i slavljenička pića, a vama preostaje samo pozvati najdraže ljude i zabava je zagarantirana.

FOTO: bio&bio

Tematski bioBox paketi uz uštedu do 20 % dostupni su ekskluzivno na bio&bio internetskoj trgovini, stoga požurite i nabavite trenutno dostupne pakete, a već idući mjesec vas očekuju nove kombinacije zdravih proizvoda za odličnu uštedu!

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: bio&bio

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu