Detoksikacija organizma i čišćenje jetre na prirodan način

Detoksikacija organizma uz aloe veru

Detoksifikacija organizma, tj. detox, je proces eliminacije toksina iz organizma. Procesi u jetri prerađuju nutrijente, toksine, lijekove i druge tvari koje se unose u organizam. Upravo zbog velike količine različitih tvari koje cirkuliraju tijelom, jetra je pod povećanim pritiskom. Jednostavno rečeno, jetra je filtracijski sustav organizma. Ona pročišćava krv, prerađuje toksine u probavljive tvari koje će organizam jednostavno izbaciti te prerađuje lijekove i dodatke prehrani kako bi ih organizam mogao iskoristiti na najbolji mogući način.

Detoksikacija organizma

Detox jetre je proces u kojem se tijelo uz dodatak prirodnih preparata pročišćava od toksina. To je proces koji zbog nepravilne konzumacije ili nekvalitetnih i neprovjerenih namirnica i proizvoda može izrazito negativno utjecati na organizam. Stoga je vrlo važno koristiti kvalitetne i provjerene namirnice i proizvode koji će osigurati pravilnu funkciju metaboličkih procesa u organizmu. Detox je sve popularniji jer iznimno pozitivno utječe na zdravlje, a neporecivo je da pomaže i u mršavljenju.

Utjecaj korištenja prirodnih preparata na organizam

Detoksikacijom organizma i čišćenjem jetre od toksina kvalitetnim detox preparatima od prirodnih aktivnih tvari višestruko utječemo na organizam. Tijelo se regenerira, sprječavaju se moguća upalna stanja, poboljšava se imunitet te se u tijelu nadoknađuju aktivne tvari koje jetra nije mogla preraditi zbog opterećenosti toksinima.

Preparati za detoksikaciju

U nastavku vam donosimo nekoliko učinkovitih prirodnih preparata za detox i čišćenje jetre. Riječ je o prirodnim preparatima koji se baziraju na organski uzgojenoj, čistoj srži aloe vere obrađenoj posebnim postupkom stabilizacije kako bi zadržala svoja prirodna svojstva.

Prednosti korištenja proizvoda s bazom od aloe vere su brojne:

 • antiupalno djelovanje
 • antivirusno djelovanje
 • antigljivično djelovanje
 • antioksidativno djelovanje.
Aloe vera i detoksikacija organizma
Foto: Pixabay

Bijeli čaj od cvijeta aloe vere i ljekovitog bilja

Blossom Herbal Tea sastoji se od cvijeta aloe vere uz dodatak ljekovitog bilja koji svojim sastavom djeluje diuretski te poboljšava probavu i ubrzava metabolizam. Njegovo antioksidativno djelovanje pomaže pri čišćenju cjelokupnog organizma što poboljšava imunitet te smanjuje razinu stresa i napetosti u organizmu.

Pozitivni učinci bijelog čaja od aloe vere i ljekovitog bilja:

 • diuretsko djelovanje
 • smanjuje grčeve
 • ublažava menstrualne bolove
 • pozitivno utječe na nesanicu.

Aloe vera gel

Gel aloe vere dobiva se od organski uzgojene biljke aloe u strogo kontroliranim uvjetima kako bi se postigla maksimalna kvaliteta krajnjeg proizvoda – gela. Organski pročišćeni gel biljke može se višestruko koristiti, a u kombinaciji s bijelim čajem postiže maksimalan detoksikacijski učinak na cjelokupni organizam.

Pozitivni učinci aloe vera gela:

 • poboljšava lipidni profil organizma
 • ubrzava proces čišćenja jetre
 • čisti organizam od slobodnih radikala
 • oslobađa tijelo oksidativnog stresa.

Detox program s aloe verom

Detoksikacijski program na bazi aloe vere u trajanju od devet dana pozitivno utječe na čišćenje i oslobađanje jetre od toksina te ima antioksidativno djelovanje na cjelokupni organizam. Detoksikacijom tijela oslobađamo jetru toksina i drugih elemenata koji joj otežavaju i usporavaju rad. Jetra je organ koji se najbrže regenerira, a pravilno izvedenom detoksikacijom omogućujete maksimalno učinkovit rad jetre, gubitak kilograma i poboljšanje imuniteta.

Pozitivni učinci detoksikacijskog programa s aloe verom:

 • detox organizma
 • čišćenje jetre
 • poboljšanje imuniteta
 • smanjenje stresa.

Kako bi pozitivni učinci potrajali što dulje, nakon detoksifikacije i čišćenja jetre tijelo je potrebno nastaviti njegovati uz provjerene prirodne preparate.

Detoksikacija organizma

Aloe vera je baza svih navedenih prirodnih proizvoda zbog svojih dokazanih snažnih svojstava na ljudski organizam. Prirodni preparati mogu transformirati vaš život, poboljšati vaše zdravlje, umiriti vaše misli i omogućiti vam da ostvarite život iz snova. Ako želite promjenu, potrebno je napraviti prvi korak, više informacija o tome pročitajte na portalu: belosa.info (ovo je link za našu naslovnicu: https://belosa.info).

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.15 / 5   20

Foto: Pixabay

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu