Što obavezno ponijeti sa sobom u kozmetičkoj torbici ovog ljeta?

Aderma Dermalibour

Dermatološki laboratoriji A-DERMA pionir su na tržištu bakar-cink proizvoda i nude SOS rješenje za iritiranu kožu cijele obitelji.

Iako je prozvan borcem protiv prehlade i gripe, cink  je nužan za rast i razvoj, proizvodnju hormona, probavu, rad mozga, plodnost, čvrstoću kostiju, vid, osjete okusa i mirisa, ravnotežu šećera u krvi… Kad je u pitanju zdrava koža, cink pomaže u popravljanju oštećenja i zacjeljivanju rana. Bez njega bi svaka ozljeda duže trajala, a brojna istraživanja pokazuju kako ubrzava i cijeljenje akni i površinskih iritacija, pomažući stanicama da se brže regeneriraju. Priča o ovom vrijednom supermineralu za zdraviju kožu započinje 1700. godine kada je Jacques Dalibour, kirurg vojske Luja XIV, razvio antiseptičku otopinu za liječenje rana na bazi cinkova sulfata i bakrova sulfata, što je poslužilo kao inspiracija Dermatološkim laboratorijima A-DERMA da postanu pionir na tržištu bakar-cink proizvoda, nudeći rješenja za iritiranu kožu cijele obitelji. Bilo da je riječ o suhim ili vlažnim iritacijama, koži su potrebni umirujući proizvodi s antibakterijskim učinkom koji će i ojačati funkciju barijere. Proizvodi iz DERMALIBOUR+ linije sadrže ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba®​ zobi te biljnim uljima, uključujući ulje jojobe.

Ove godine predstavljamo nove formule Dermalibour+ proizvoda!

Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema za njegu iritirane kože, bilo da je riječ o iritiranoj koži ruku i područja oko usta, suhim plakovima, pelenskom osipu, iritacijama povezanim s dojenjem ili o bilo kojem području iritirane i oslabljene  kože s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem, ima još brže obnavljajuće djelovanje i učinkovitost potvrđenu već u 24h!* 100% prirodnog podrijetla, s pročišćavajućim bakar-cink kompleksom i ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi, trenutno umiruje i potiče brzo obnavljanje kože. Ne sadrži parfem, konzervanse i mineralna ulja, ali ni sastojake životinjskog podrijetla (vegan formula). Ovu kremu mogu koristiti svi: novorođenčad, dojenčad, djeca, odrasli, ali i dojilje, i to posvuda: lice, tijelo, ruke, vanjska intimna područja te kod, primjerice, iritacije očnih kapaka. 

Dermalibour+ obnavljajući CICA-stik, pročišćavajući, formule 100% prirodnog podrijetla, predstavlja praktično putno pakiranje ili format za lokalizirana područja iritirane kože lica i tijela, za dojenčad, djecu i odrasle. 

Dermalibour+ pjenušavi CICA-gel nježno čisti, umiruje i pročišćava iritirana područja zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi i bakar-cink kompleksu. Formula s kremastom pjenom i nježnom bazom za pranje posebno je prilagođena redovitoj primjeni, za održavanje dobre higijene, posebno ruku. Ne isušuje, bez sapuna, bez konzervansa i mirisa te ima visoku oftalmološku toleranciju – ne peče za oči. Biorazgradiva** formula.

Dermalibour + BARRIER izolacijska krema jača prirodnu kožnu barijeru i pomaže održavati zaštitu iritirane kože i kože izložene agresiji. Zahvaljujući učinku „druge kože“, štiti od vanjskih agresija, pomaže obnavljanje epidermisa i pročišćava iritiranu kožu i kožu izloženu agresiji. Koža je umirena i vraćene su joj ugodnost i mekoća. Za bebe, djecu i odrasle. Također se može primijeniti prije plivanja na koži sklonoj atopiji.

Kada bismo trebali zapamtiti samo 5 stvari vezanih uz DERMALIBOUR+ proizvode:

  • Njega suhih iritacija kože lica, tijela, vanjskih intimnih područja, očnih kapaka.
  • Njega za cijelu obitelj, uključujući novorođenčad i dojilje.
  • Obnavljajuća učinkovitost u 24 h  zahvaljujući kombinaciji bakar-cink kompleksa i ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi.
  • Najprirodniji CICA-proizvodi na tržištu, s formulama koje sadrže između 90 % i 100 % sastojaka prirodnog podrijetla.
  • Minimalističke formule vrlo visoke podnošljivosti.

* Klinička studija na 76 ispitanika, 2 ili 3 nanošenja dnevno kroz 21 dan.

** U skladu s međunarodnom OECD normom 301B

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Što obavezno ponijeti sa sobom u kozmetičkoj torbici ovog ljeta?

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.