Recenzija: Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju

cleopatra secerna pasta

Egipatska depilacija šećernom pastom je jedna od najučinkovitijih i najbezbolnijih metoda depilacije. Pogodna je i za osobe s osjetljivom kožom i proširenim venama, ne izaziva crvenilo, prištiće i iritaciju te djeluje protuupalno i antialergijski.

Njezina dodatna prednost je to što prirodnu šećernu pastu možete napraviti i sami, a ako se ipak ne želite upustiti u eksperimentiranje, donosimo vam recenziju najpopularnije šećerne paste na našem tržištu.

Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju

Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju je 100% prirodni, domaći proizvod, na bazi šećera, limuna, ekstrakta nevena i aloe vere.

Ovaj proizvod ne sadrži kemikalije, ljepila, umjetne boje ni mirise. Jedinstvenog je i blagog sastava; neven štiti, njeguje, omekšava te vlaži i tonizira sve tipove kože, dok aloe vera prodire do najdubljeg sloja kože te ga izvrsno hrani, vlaži i pomlađuje.

Promotivni uzorak

Cleopatra šećerna pasta je na prvi pogled vrlo tvrde teksture, no već nakon nekoliko poteza rukama postaje meka, podatna i odlična za rad.

Pri mom prvom pokušaju, šećernu pastu sam nanosila rukama i ona je vrlo brzo postala ljepljiva i teško se uklanjala. Kako bih uklonila ostatke paste, upotrijebila sam pamučnu tkaninu. Nakon što sam detaljno pročitala iskustva drugih sa ovom šećernom pastom, saznala sam da se to događa kada je vrijeme toplo i kada se pasta previše dira rukama.

Drugi pokušaj bio je iste večeri, no ovaj put sam pastu razradila rukama, nanijela je pomoću špatulice u smjeru suprotnom od rasta dlačica te nakon toga energičnim pokretima uklonila u smjeru rasta dlačica. Rezultat je bio odličan. Pasta se nije ljepila i temeljito je uklonila čak i najsitnije dlačice, a koža je bila vrlo mekana jer pasta ujedno radi i piling kože.

Sama depilacija je puno bezbolnija od depilacije voskom, a najvažnija prednost je to što ne iritira kožu i ne uzrokuje urastanje dlačica i sitne prištiće. Pasta se može koristiti i na najosjetljivijim dijelovima tijela, no preporučuje se depilacija dok su dlačice još male, jer ih je tada puno lakše odstraniti i bolovi su dosta manji.

Rezultati traju nekoliko tjedana. Nakon nekog vremena, vrijeme između depilacija se smanjuje, a dlačice su dosta tanje.

Zaključak

Prednosti: Depilacija je vrlo temeljita, uklanjaju se čak i najsitnije dlačice. Rezultati traju i do nekoliko tjedana, a nakon depilacije nema uraslih dlačica i sitnih prištića te je koža primjetno mekša. U odnosu na vosak, depilacija je puno bezbolnija. Koristi se mala količina paste i ona može trajati dugo. Velika je prednost i cijena, jer 120 grama šećerne paste košta samo 55 kuna.

Nedostaci: Potrebno je malo vremena dok se ne naučite rukovati pastom. Kućna verzija šećerne paste jednako je dobra, a dosta jeftinija.

Naša ocjena proizvoda (od 1 do 5): 4.8

Gdje kupiti proizvod: Proizvod možete nabaviti u bolje opremljenim dućanim i DM-u

Isprobali ste proizvod? Napišite Vaše dojmove u komentarima.

Članak uređen:

Ocijenite članak

3.76 / 5   46

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: cleopatra secerna pasta, šećerna pasta dm, secerna pasta iskustva, secerna pasta cleopatra iskustva, šećerna pasta cleopatra, šećerna pasta za depilaciju dm, secerna pasta za depilaciju kleopatra, cleopatra šećerna pasta cijena, šećerna pasta za depilaciju gdje kupiti, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Recenzija: Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. Koristim ovu pastu duzecod godinu dana, odlicna je. Ima vise verzija al ova internacional mi je najbolja. Ja je koristim samo rukama bez spatulice, koliko zahvatim prstima bude dovoljno za noge i ruke. Kad se pocne previse ljepiti koristim trake za vosak(bez voska naravno) i tako uklonim vecinu proizvoda. Ostat lako odlazi sa toplom vodom. Probala sam i na bikini zonu i pazuhe,nakon nekoliko poteza bol se osjeca manje. Sljedeci put cu prije depi bikini zone staviti hladne obloge da pokusam ublaziti bol.Meni osobno jako kvalitetan proizvod i dugo traje tako da no cijena nije nesto pretjerana.