Stanično pomlađivanje – prava revolucija protiv starenja

koža lica

Svi tretmani pomlađivanja temelje se na oštećenju kolagena što potiče razvoj novog kolagena i obnovu postojećeg.

Kako se bavim pomlađivanjem više od 10 godina, imao sam priliku vidjeti sve dostupne tretmane, no svi ti tretmani djeluju na međustanični prostor. Stoga sam se počeo pitati ima li koji tretman pomlađivanja koji djeluje na samu stanicu?

Sve počinje i završava u samoj stanici tako i tretmani pomlađivanja

Najefikasniji tretman pomlađivanja bi bio onaj koji djeluje na samu stanicu da je potakne iznutra. To bi bilo kao lančana reakcija.

Moramo znati da smo dio prirode i da zakoni prirode vrijede i za nas, posebno djelovanje magnetske energije te radio valova bez kojih ne bi mogli živjeti.

Jedan od najefikasnijih tretmana pomlađivanja kombinira istovremeno radio valove i magnetsku energiju. Uređaj Venus Legacy jedini kombinira obje vrste energije te je jedan od najvažnijih uređaja za pomlađivanje.

Pogledajte video prikaz tretmana kako biste iz prve ruke vidjeli kako tretman izgleda:

Ovo je revolucija u pomlađivanju jer po prvi put djelujemo na pomlađivanje same stanice zahvaljujući magnetskoj energiji

Brojne bolesti nastaju jer Zemljino magnetsko polje slabi i stanice slabije rade.

Magnetska energija potiče povećanu proizvodnju energije u stanici, jača stijenku stanice, potiče cirkulaciju, regulira ph i uklanja toksine unutar stanice.

Stanica tako znatno bolje funkcionira i značajno povećava proizvodnju kolagena što je bitno za efekt pomlađivanja. Koža znatno bolje izgleda te joj se na dodir popravlja tekstura i kvaliteta.

Postaje meka i napeta kao dječja koža. Nisam vidio niti jedan tretman ili uređaj koji ovako djeluje na kožu kao Venus Legacy.

Stanično pomlađivanje kože

Smatram da je takozvano stanično pomlađivanje sama suština pomlađivanja, zbog direktnog poticanja rada stanice.

Sam tretman je bezbolan, bez komplikacija i oporavka. Može se usporediti s toplom masažom. Koža odmah nakon tretmana zablista, bude svježija i napetija te sve bolja narednih par mjeseci.

Uklanja se umoran izgled lica. Prosječno treba oko 3 tretmana te se savjetuje jednom godišnje raditi tretmane održavanja.

Stanično pomlađivanje se savršeno uklapa u koncept preventivnih tretmana jer se savjetuje započeti s tretmanima prije vidljivih znakova starenja te raditi održavanja kako bi što duže izgledali mladoliko.

Ovaj tretman se savjetuje započeti nakon 30-ih godina. Savjetuje se ljudima koji žele izgledati mladoliko i prirodno.

Idealni kandidat ima očuvane crte lica uz početno do srednje izražene bore te spuštanje lica.

Više detalja o revolucionarnom staničnom pomlađivanju saznajte ovdje.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu