Bepanthen krema

benathen mast

Bepanthen krema sadrži dekspantenol u nemasnoj podlozi koja omogućuje lako i bezbolno nanošenje na nadraženu i upaljenu kožu te brzu apsorpciju djelatne komponente u slojeve kožnog epitela. U stanicama kože dekspantenol se brzo pretvara u pantotensku kiselinu koja kao sastavni dio bitnog koenzima A ima središnju ulogu u metabolizmu svake stanice. Pospješuje mitozu stanica i pridonosi većoj trajnosti kolagenskih vlakana te tako potiče stvaranje i obnovu kožnog epitela i ubrzava zacjeljivanje manjih površinskih rana.

Namjena:

Bepanthen krema namijenjena je dnevnoj njezi kože izložene štetnom vanjskom djelovanju (npr. vodi, vjetru), pomaže i kod blažih povreda kože (ogrebotina, manjih opeklina, nagnječenja), nažuljanih mjesta na koži, ogrubjele kože i kože nadražene sunčanjem.

Način uporabe:

Nanijeti u tankom sloju prema potrebi jednom ili više puta dnevno.

Upozorenje:

Samo za vanjsku primjenu. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka. Ukoliko se pojavi alergijska reakcija prekinuti primjenu.

Pakovanje:

Tuba s 30 g kreme.

Cijena

Cijena Bepanthen kreme je oko 45 kuna.

 

Ovo su skraćene upute o lijeku. Prije uporabe posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.76 / 5   33

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: bepanthen, bepanthen krema, bepanthen krema cijena, bepanten krema, bepanthen plus, bepanten, bepanthen plus krema, bepanthen mast cijena, bepanthen mast, bepanthen cijena, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu