EPIMEN kapsule za potenciju- uputstva i česta pitanja

epimen

Epimen kapsule su biljni pripravak za tretiranje impotencije i prerane ejakulacije. Pakiranje sadrži 2 tablete, a cijena pakiranja je 230 kuna.

Kome je Epimen namijenjen?

Epimen je namijenjen muškarcima koji imaju problema s potencijom, održavanjem potencije i onima koji pate od prerane ejakulacije.

Odakle Epimen dolazi?

U tradicionalnoj Istočnjačkoj medicini značajno mjesto zauzima biljka epimedium herba, ukrasna biljka koju nalazimo na prostorima Mediterana i Azije (epimedium sagittatum, epimedium brevicornum, epimedium grandiflorum i epimedium koreanum) stoljećima se koriste u ljekovite svrhe. Epimedium sagittatum je sastojak iz koje se proizvodi važan kineski biljni lijek , tonik, koji se već stoljećima tradicionalno koristi u Kini, Japanu i Koreji, a dokazano je učinkovit protiv impotencije, osteoporoze, kardiovaskularnih problema i malignih oboljenja.

Što Epimen kapsule sadrže?

  • Ekstrakt sjemenki japanske sofore: 225 mg (Sophora japonica)
  • Ekstrakt ploda nara: 135,0 mg (Punica granatum)
  • Ekstrakt sjemenki slatkog badema: 72 mg (Prunusa amygdalus var. dulcis)
  • Ekstrakt kore kineskog cimetovca: 18 mg (Cinnamomum cassia)

Tko ne smije uzimati Epimen?

Ne preporuča se osobama kojima je liječnik zabranio tjelesne aktivnosti uslijed povišenog šećera, krvnog tlaka i srčanih tegoba.

Kako uzimati Epimen?

Za najbolji efekt najbolje ga je konzumirati (1 kapsulu) na prazan želudac, 30-45 min prije aktivnosti. Traje do 72 sata.

Iskustva s Epimenom

Muškarci koji su isprobali Epimen i komentirali djelovanje uglavno su složni oko toga da ove kapsule djeluju i pružaju čvrstu erekciju. Upitani oko vremena djelovanja izjavili su da kapsule ne djeluju punih 72 sata kako proizvođač deklarira nego manje, ali da i dalje djeluju dulje od drugih tableta za tretiranje impotencije.

Cijena Epimen kapsula i gdje ih kupiti?

Epimen kapsule prodaju se bez recepta. Moguće ih je kupiti u ljekarnama ili preko Weba. CIjena jednog pakiranja koje sadrži dvije tablete iznosi 230 kuna.

Članak uređen:

Ocijenite članak

3.78 / 5   86

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: epimen iskustva, tablete za potenciju u ljekarnama, epimen forum, epimen gdje kupiti, epimen cijena u ljekarnama, Epimen kapsule, afrička šljiva cijena u ljekarnama, epimen cijena, prosolution u ljekarnama, lijek za potenciju u ljekarnama, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

EPIMEN kapsule za potenciju- uputstva i česta pitanja

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje