Renuar ‘Baba de Caracol’ krema za lice

Krema za lice

Vaše lice izgleda umorno i svaki dan primjećujete sve više bora, pigmentacijskih mrlja ili akni? Kako bi vam pomogli u regeneraciji kože, argentinski brand Renuar osmislio je prirodnu i organsku kremu ‘Baba de Caracol’, koja spaja sve komponente iz puževe sline i pomaže da ponovno imate čvrstu i lijepu kožu lica, bez nepravilnosti.

Renuar ‘Baba de Caracol’ je autentična argentinska kolekcija prirodnih krema, čiji način proizvodnje omogućuje veću koncentraciju kvalitetnih ekstrakata puževe sluzi te kremu čini blagom, mekom i mirišljavom. Zato povjerenje diljem svijeta zadobiva već duže od 30 godina. Spoj prirodnih sastojaka puževe sluzi rezultiraju nevjerojatnom regeneracijom kože, koja postaje blistava, nahranjena i zdrava.

U čemu je tajna Renuar ‘Baba de Caracol’ kreme za lice?

Poznato je da puž obnavlja svoju oštećenu kućicu pomoću čarobnih svojstava alantoina, kalcija, glikolne kiseline, kolagena i elastina.

Prirodni alantoin iz puževe sluzi potiče regeneraciju i epitelizaciju kože te ima snažno protuupalno djelovanje. Brzo se apsorbira u unutarnje slojeve ljudske kože i učinkovit je kod učvršćivanja kože i sprječavanja nastanka bora.

Proteini i vitamini zaglađuju Vašu kožu i jačaju njezinu strukturu, dok glikolna kiselina čisti kožu i ima učinak jakog pilinga koji briše bore i nepravilnosti s lica. Kolagen i elastin vraćaju kožu u zategnuto, čvrsto i glatko stanje te su glavne komponente elastičnosti, živosti i otpornosti kože. 

Prirodni antibiotici u kremi ne suzbijaju samo zarazne klice, već istovremeno jačaju obrambene snage organizma, pospješuju ozdravljenje i potiču stvaranje zdravog tkiva. 

renuar-baba-de-caracol

Ova revolucionarna formula na bazi puževe sluzi potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože, čuva obrambeni mehanizam kože, poboljšava izgled kože kao i kožu sklonu nastanku akni, uklanja prištiće, pomaže usporiti starenje kože i nastajanje bora, štiti od štetnih sunčevih zraka, smanjuje pigmentaciju kože te održava svjež, zdrav i mlađahan izgled. 

Renuar ‘Baba de Caracol’ prirodna krema ne sadrži boje, ne masti kožu, brzo se upija i ne izaziva alergiju. Sadržava sastojke u omjeru koji se prirodno nalaze u sluzi puža, ali i druge vrijedne sastojke kao što je ekstrakt algi i hranjiva ulja.

Proizvođač ne provodi testiranje na životinjama!

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Renuar ‘Baba de Caracol’ krema za lice

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.