Journal.hr – novi lifestyle portal Ive Balaban

Journal

Journal.hr je portal koji potiče čitatelje na stvaranje boljeg života kako bi saznali najbolje od trenutno ponuđenog sadržaja. Teme koje pokrivaju su aktualne, suvremene i životne. Čine naš život ljepšim i tjeraju nas da ga živimo punim plućima. Svaki dan objavljuju kvalitetan i zanimljiv sadržaj obrađujući teme iz područja mode, ljepote, lifestylea, kulture, tehnologije,roditeljstva te također posebnu pažnju obraćaju na teme u Green kategoriji. 

“Journal.hr pokrenuli smo sa željom da hrvatskim čitateljima ponudimo vrhunski online sadržaj na moderan način. Zato smo u fokus stavili kvalitetu sadržaja i naglasak na sve ono što je lijepo, a istovremeno dostupno svakome. Posebnu pažnju posvetili smo temama o roditeljstvu kao važnom dijelu života svake žene i muškarca. U rubrici Green čitatelji će moći pronaći savjete i inspiraciju za zdrav i harmoničan život. Uz sve to portal će objavljivati Journal Magazin koji će čitateljima donijeti uzbudljivo iskustvo online časopisa. Vjerujem da će Journal.hr vrlo brzo postati nezaobilazna adresa za sve one koji žele više od svog dana”, objašnjava Iva Balaban, pokretačica Journala.

journal-hr

Journal.hr stvara iskusna urednička ekipa kao i brojni vanjski suradnici iz područja mode, ljepote, dizajna, kulture, zdravlja i gastronomije, koji će čitatelje na mjesečnoj bazi inspirirati, savjetovati i s njima dijeliti svoja iskustva i afinitete. Journal je priča za sve one koji vole život, žive ga punim plućima i od njega uzimaju najbolje od ponuđenog, stoga i sadrži teme o svemu što život čini ljepšim, poput interijera i dizajna, kulture, putovanja i tehnologije, ističe se u priopćenju.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: journal hr, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Journal.hr – novi lifestyle portal Ive Balaban

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.