Green Coffee & L-Carnitine – dobitna kombinacija

Zelena kava

Vjerujemo da ste već čuli o djelovanju zelene kave. U posljednje vrijeme gotovo je nemoguće izbjeći neku reklamu za zelenu kavu koja vas poziva da je isprobate. No, jeste li znali da nije svaka zelena kava jednake kvalitete niti jednakih svojstava, a da njezina kvaliteta umnogome ovisi i o načinu proizvodnje, doziranju i kvaliteti izvorne sirovine?

Hrvatski proizvođač Hug Your Life, koji prvenstveno polaže na kvalitetu svih svojih proizvoda, nakon dodataka prehrani koje ste već imali prilike vidjeti poput Graviole, Green Balancea, Reishi i Super C Antioksidanta, lansirao je novi proizvod – Green Coffee & L-Carnitine.

Green Coffee & L-Carnitine

Green Coffee & L-Carnitine dodatak je prehrani koji u potpuno uravnoteženim odnosima sadrži sinergiju zelene kave i l-karnitina, a sirovina je certificirana u SAD-u gdje je prošla rigorozne kontrole FDA (Food and Drug Administration), analizirana u EU i Hrvatskoj te punjena pod strogo kontroliranim i certificiranim uvjetima (SGS ISO, SGS HACCP).

U proizvodu ćete pronaći ekstrakt zelene kave izdvojen iz najkvalitetnijih zrna zelene kave s iznadprosječnim udjelom klorogenične kiseline (minimalno 50% klorogenične kiseline) što je iznimno visoka vrijednost zastupljenosti ovog spoja zaduženog, uz antioksidanse, za povoljno djelovanje zelene kave. Osim 350 mg čistog ekstrakta zelene kave, svaka kapsula se sastoji i od 150 mg l-karnitina, omiljenog sastojka mnogih zaljubljenika u fitness, a pakiranje je dovoljno za 30 dana korištenja.

Provjerite zašto je zelena kava zaslužila da se nađe na otvaranju nove sezone popularnog Dr.Oz Show-a gdje je napravljen jedinstveni eksperiment sa 100 žena izabranih na osnovu visokog BMI (Body Mass Index-a) koji je iznosio između 25-45.

Oprez! Zabilježeni su slučajevi stavljanja na tržište dodataka prehrani sa zelenom kavom koji uopće nemaju sastojke navedene na deklaraciji. Zato preporučujemo kupovati dodatke prehrani isključivo kod provjerenih proizvođača.

Green Coffee & L-Carnitine, kapsule, dodatak prehrani

Jedna kapsula sadrži: 350 mg ekstrakta zelene kave i 150 mg l-karnitina
Neto količina: 60 kapsula po 500 mg (30 g)
Maloprodajna cijena: 127,00 kn

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance

Proizvodi: Luminus Mod / Hug Your Life

hug

Doziranje: Dnevno popijte 2 kapsule s 2 dl vode, najbolje 30 minuta prije obroka. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.57 / 5   7

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu