Bioeliksir Euten krema – osobna iskustva

bioeliksir euten

Mnogi koji su probali ovu kremu izuzetno su zadovoljni jer su se riješili dugotrajnih problema, dermatitisa, osipa i drugih kožnih nepravilnosti. Čitatelji nam često javljaju povratno da je krema super međutim dosta je onih koji se tek spremaju probati i koji su u nedoumici zbog nešto više cijene kreme.

Da bi novi kupci mogli što bolje upoznati proizvod prije nego se odluče za kupnju otvorili smo ovaj članak s iskustvima i pitanjima. Tu možete ostaviti pitanje, a mi ćemo zamoliti stručnjaka za Bioeliksir terapiju da na isto odgovori.

U nastavku iskustvo s Bioeliksir proizvodima:

Gerta:

Ja svoju šestogodišnju kćer mažem Eutenom već skoro godinu dana i ništa do sada joj nije tako dobro pomagalo. Velika žarišta na nogama bih joj namazala i preko noći omotala folijom. Žao mi je što nisam poslikala, razlika je dramatična. 
Skupa je kao vrag, ali nama pomaže i nije mi žao tih novaca. Naravno da ne može izliječiti, ali može pomoći. Samo treba biti uporan u mazanju.

Ivana:

Imam neurodermatitis od 3. godine i do sad sam sve moguće kreme, napitke isprobala ali niš nije pomoglo kao Euten. Skupa je i još poskupljuje, ali meni nije žao ni lipe jer ne sadrži kortikosteroide kao većina drugih krema, pa ne oštećuje kožu. Meni se nakon par sati alergija povuče kao da je nije ni bilo i ne vraća se još dugo, a Euten mi je trajao godinu i pol.

Bioeliksir Euten upute
Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.55 / 5   49

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: beloderm krema, euten krema, bioeliksir, euten, bioeliksir dermio, euten krema iskustva, bioeliksir cena, euten krema cijena, euten krema cena, euten krema cijena u srbiji, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu