Move4Health okupio generacije na Sljemenu umjesto subotnje špice

Prošle subote, 23. travnja, održan je prvi Move4Health program. Sunčano jutro, umjesto dugog spavanja i subotnje špice, mnogi su iskoristili za aktivnost – i to planinarsku na sljemenovoj Leustokovoj stazi.

Drago mi je da sam ovdje, bravo za inicijativu, staza je fenomenalna i hvala vam na organizaciji’ – samo je dio entuzijazma koji su sudionici podijelili s nama.

Move4Health

Kako su grupe bile podijeljene prema kondicijskoj spremi, intenzitet svake grupe odredili su stručni treneri Biotreninga, a svaku grupu pazili su i fizioterapeuti iz Simbexa, kako bi planinarenje bilo ugodno za svakoga.

Cilj programa bio je potaknuti građane da naprave korak više za zdravlje. ‘Svjesni smo današnjeg sjedilačkog načina života i stresa koji nam ispunjava svakodnevicu. Stoga smo odlučili uključiti sve generacije građana u ovaj visoko vrijedan program i potaknuti ih da naprave korak više za zdravlje.’ – istaknuli su organizatori s Krenizdravo portala.

Move4Health

Kako je ovo bio prvi planinarski događaj, u sklopu Move4Health inicijative, svi koji nisu bili u mogućnosti priključiti se šetnji, moći će to učiniti na sljedećem okupljanju, a zabave i aktivnosti neće nedostajati.

Pratite sve obavijesti o Move4Health programu na Facebook stranici Krenizdravo.

Članak objavljen:

Saznajte više o planinarenju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu