Move4Health okupio generacije na Sljemenu umjesto subotnje špice

Prošle subote, 23. travnja, održan je prvi Move4Health program. Sunčano jutro, umjesto dugog spavanja i subotnje špice, mnogi su iskoristili za aktivnost – i to planinarsku na sljemenovoj Leustokovoj stazi.

Drago mi je da sam ovdje, bravo za inicijativu, staza je fenomenalna i hvala vam na organizaciji’ – samo je dio entuzijazma koji su sudionici podijelili s nama.

Move4Health

Kako su grupe bile podijeljene prema kondicijskoj spremi, intenzitet svake grupe odredili su stručni treneri Biotreninga, a svaku grupu pazili su i fizioterapeuti iz Simbexa, kako bi planinarenje bilo ugodno za svakoga.

Cilj programa bio je potaknuti građane da naprave korak više za zdravlje. ‘Svjesni smo današnjeg sjedilačkog načina života i stresa koji nam ispunjava svakodnevicu. Stoga smo odlučili uključiti sve generacije građana u ovaj visoko vrijedan program i potaknuti ih da naprave korak više za zdravlje.’ – istaknuli su organizatori s Krenizdravo portala.

Move4Health

Kako je ovo bio prvi planinarski događaj, u sklopu Move4Health inicijative, svi koji nisu bili u mogućnosti priključiti se šetnji, moći će to učiniti na sljedećem okupljanju, a zabave i aktivnosti neće nedostajati.

Pratite sve obavijesti o Move4Health programu na Facebook stranici Krenizdravo.

Članak uređen:

Saznajte više o planinarenju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Move4Health okupio generacije na Sljemenu umjesto subotnje špice

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.