Posjetite Sajam razmjene: Zamijenite predmete koje više ne koristite za one koji vam trebaju! Evo koja su pravila i kada počinje

Sajam razmjene Sunca

Udruga Sunce i ove godine organizira Sajam razmjene koji otvara svoja vrata 5. rujna u 18 sati. Sajmovi razmjene nastavljaju se odvijati kao i dosad, svakog prvog utorka u mjesecu 18:00 – 20:00 sati u Splitu u prostorijama Kluba Zona u Jerinoj ulici 1.

Ova inicijativa omogućuje građanima da zamijene predmete koje više ne koriste za one koji im trebaju. Svaka sitnica koja vam više nije potrebna, a moguće je da bi završila u smeću nakon sezonskog čišćenja, sada može pronaći novu svrhu zahvaljujući Sajmu razmjene.

Udruga Sunce
FOTO: Udruga Sunce

Pravila sajma su jednostavna

Svaki sudionik može donijeti do pet očuvanih predmeta koji su uredni i funkcionalni.

Na ovom sajmu neće se prihvaćati odjeća i obuća.

Naime, kroz godinu je Sunce dobilo najviše takvih predmeta, zbog čega žele potaknuti ljude da donesu i neke druge predmete, kao što su knjige, ukrasi, nakit, igračke, modni dodaci i sl. Kako su dobili jako puno odjeće i obuće s prijašnjih sajmova, na njihovim policama ćete ih pronaći i moći mijenjati za vaše bonove.

Svaki predmet koji se donese vrijedi jedan bon, a bonovi se kasnije mijenjanju za novoodabrane predmete. Ako se ne potroše svi bonovi, mogu se čuvati i za sljedeći sajam.  

Udruga Sunce poziva građane da se pridruže ovom događaju kako bi zajedno starim predmetima dali novu priliku, istovremeno doprinoseći očuvanju okoliša i stvaranju bolje budućnosti.

Više o Sajmu razmjene možete pročitati na internetskoj stranici https://sunce-st.org/vijesti/split-dobio-svoj-mjesecni-sajam-razmjene/.

Pročitajte i ove članke:

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje Udruge Sunce. 

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Udruga Sunce

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu