Couvrance balzami za uljepšavanje usana: zašto biste birali između ljepote i njege kada možete imati oboje?

Couvrance balzami za uljepšavanje usana

Važnost osmijeha u ljudskoj komunikaciji odavno je poznata; riječ je o vanjskoj manifestaciji brojnih pozitivnih osobina i emocija kao što su veselje, sreća i ljubaznost. Već od najranije dobi služi kao izraz naklonosti i potiče na interakciju; osmijeh uvijek najavljuje dobre vijesti.

No, osmijeh ima i važnu ulogu u isticanju ženske ljepote i ženstvenosti, osmijehom se na brz i učinkovit način postiže chic i blistav izgled te oslobađa šarm svake žene.

S obzirom na to da su nam za lijep osmijeh vrlo važne lijepe i njegovane usne, nije čudno da jedna od tri Europljanke koristi ruž za usne u boji svaki dan. Ruževi su na mnogim usnama i u mnogim torbicama, podižu samopouzdanje te kako je rekla velika Gabrielle Coco Chanel “glavno su žensko oružje zavođenja“.

Uloga ruža je privući poglede te uljepšati usne i osmijeh čineći to u harmoniji s ostatkom make-upa.

Vodeći se svim navedenim, kao i činjenicom da 80% žena želi make-up koji će im pružiti prirodan izgled, stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène prionuli su na stvaranje savršenog dodatka svojoj liniji medicinskog make-upa, ali i torbica i nesesera žena diljem svijeta: rezultat su Couvrance balzami za uljepšavanje usana.

Couvrance balzami
Foto: Eau Thermale Avène

Dermokozmetički brend Eau Thermale Avène ovim novitetom omogućuje ženama da otkriju svoju prirodnu ljepotu bez kompromisa po pitanju njege kože, čime zauvijek prestaje biranje između lijepe i njegovane kože. Uostalom multitasking je oduvijek bio ženska disciplina pa je red da i proizvodi prvenstveno namijenjeni ženama suvereno rješavaju brojne izazove.

Najbolje od oba svijeta

To načelo je duboko ukorijenjeno u identitet Eau Thermale Avène Couvrance linije koja uspješno spaja make-up i njegu kože, a Couvrance balzami za uljepšavanje usana ga posebno uspješno utjelovljuju.

Proizvod koji daje završni dodir make-upu i uljepšava osmijeh, ali ujedno njeguje i hrani usne. Proizvod koji je zavodljiv poput cipela s vrtoglavo visokim potpeticama, ali udoban poput para omiljenih traperica. Proizvod koji neće opterećivati i iritirati kožu, već, baš naprotiv, koji će povećavati ugodu sa svakim novim korištenjem.

Da su stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène s Couvrance novitetom uspjeli u svojim nastojanjima pokazuju i klinička ispitivanja: 93 žene nakon deset dana korištenja vrlo visokim postocima potvrđuju nježnu zaštitu (94%) te udobnost (98%), dok 92% žena ističe poboljšanu hidrataciju usana.

Couvrance balzami za uljepšavanje usana dolaze u tri ženstvene i bezvremenske nijanse baš za svaku potrebu, osobnost i prigodu. Za situacije u kojima je potrebna dodatna doza elegancije tu je Velvet pink nijansa, Tender nude pružit će diskretniji učinak, dok će nijansa Bright red svakako dodatno naglasiti odvažnost.  

Tri ženstvene nijanse Couvrance balzama
Foto: Eau Thermale Avène

Couvrance balzame odlikuje bogata, glatka tekstura koja pruža veliko zadovoljstvo korištenja, a visoko podnošljiva formula je pogodna za korištenje svake pa i najosjetljivije kože. Balzami ne sadrže miris, sadrže SPF 20, a otporni su na vodu i znoj te se ne prenose na odjeću.

Savršen make-up i brižna njega u 4 Couvrance koraka

Kako biste ujednačili ten vršcima prstiju, nanesite Couvrance korektivni tekući puder od sredine lica prema rubovima i vratu. Za konturiranje, matiranje te prirodan izgled i sjaj u sljedećem se koraku poslužite Couvrance mozaičnim puderima. Za savršen završni dodir potrebne su nam lijepe i njegovane usne pa stoga Couvrance balzam za uljepšavanje u odabranoj nijansi nanesite u jednom potezu od sredine prema rubovima vaših usana.

Za učvršćivanje šminke po licu ravnomjerno raspršite Avène Termalnu izvorsku vodu i pričekajte dvije do tri minute te zatim višak uklonite pamučnom blazinicom.


Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Couvrance balzami za uljepšavanje usana: zašto biste birali između ljepote i njege kada možete imati oboje?

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.