Beer joga stigla i u Hrvatsku – otkrijte što pivo i joga imaju zajedničko

Ako ste pomislili da pivo i joga ne idu skupa, prevarili ste se. Najnoviji trend spaja upravo ova dva naizgled nespojiva užitka. Pitate se kako vam pivska boca može pomoći u prakticiranju joge? Ona će omogućiti istodobnu aktivaciju svih 5 osjetila, a u isto vrijeme pomaže i u održavanju fokusa.

U prakticiranju joge mi koristimo tri osjetila, dakle bez njuha i okusa. Bilo je jako zanimljivo osjetiti kako svih pet osjetila sudjeluju prakticiranju joge, rekla je joga instruktorica i voditeljica prve beer joge u Hrvatskoj Haidi Stojković.

Kako to izgleda u praksi već je isprobalo više od 30 znatiželjnih vježbačica. Naime, prvi sat pivske joge održao se u fitness centru Mofit u Zagrebu. Organizator prve pivske joge je portal Žena.hr, dok je pokrovitelj nova Carlsbergova pivska linija Panonska. Panonska je čisto pivo bez dodataka, a napravljena je u skladu s tri najpopularnija pivska stila: APA, Wheat i Dark lager.

Članak uređen:

Ocijenite članak

4 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Beer joga stigla i u Hrvatsku – otkrijte što pivo i joga imaju zajedničko

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.