Beer joga stigla i u Hrvatsku – otkrijte što pivo i joga imaju zajedničko

Ako ste pomislili da pivo i joga ne idu skupa, prevarili ste se. Najnoviji trend spaja upravo ova dva naizgled nespojiva užitka. Pitate se kako vam pivska boca može pomoći u prakticiranju joge? Ona će omogućiti istodobnu aktivaciju svih 5 osjetila, a u isto vrijeme pomaže i u održavanju fokusa.

U prakticiranju joge mi koristimo tri osjetila, dakle bez njuha i okusa. Bilo je jako zanimljivo osjetiti kako svih pet osjetila sudjeluju prakticiranju joge, rekla je joga instruktorica i voditeljica prve beer joge u Hrvatskoj Haidi Stojković.

Kako to izgleda u praksi već je isprobalo više od 30 znatiželjnih vježbačica. Naime, prvi sat pivske joge održao se u fitness centru Mofit u Zagrebu. Organizator prve pivske joge je portal Žena.hr, dok je pokrovitelj nova Carlsbergova pivska linija Panonska. Panonska je čisto pivo bez dodataka, a napravljena je u skladu s tri najpopularnija pivska stila: APA, Wheat i Dark lager.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu