6. Festival slastica SLATKI GUŠTI – 22.6. – 2.7.2017.

slatki gusti

Zagrebački park Zrinjevac od 22. 6. do 2. 7. postat će dom 6. festivala slastica Slatki gušti. 

Ovaj već svima dobro poznati festival u organizaciji Dobre vibre za svoj šesti rođendan uz tradicionalnu ponudu najpoznatijih zagrebačkih slastičarnica donosi i brojna druga uzbudljiva iznenađenja.

Za vrijeme festivala prvi će se put u Hrvatskoj u hotelu Dubrovnik održati Food Blogging Conference Zagreb: „Make Life Delicious“, na kojoj će sudjelovati poznati domaći i inozemni food blogeri. Gostujući blogeri, poput Sare Milletti i Katharine Boden, održat će edukativne radionice i natjecanja na Zrinjevcu kako bi ih svi posjetitelji mogli upoznati i proširiti svoje znanje u pripremi slastica i slastičarskih proizvoda.

Otvorenje šestih Slatkih gušta obilježit će se puštanjem 600 rođendanskih balona i glazbenim nastupom Nine Kraljić. Posjetitelji će ove godine imati priliku upoznati posebnoga gosta festivala Franca Alibertija, renomiranoga talijanskog Chefa restorana s Michelinovom zvjezdicom, koji će za vrijeme festivala demonstrirati svoje vrhunsko znanje i vještine.

Festival će biti popraćen raznolikim sadržajem, svakodnevno će se u parku Zrinjevac održavati interaktivna natjecanja, edukativne radionice, glazbene večeri i kazališna predstava pod zvijezdama – savršena uvertira u dugo toplo ljeto.

Uz ponudu slastičarnica koje su već 6. godinu prisutne na festivalu kao što su Amelie, Cukeraj i Vincek, na Zrinjevcu će se predstaviti i novi izlagači.

Svi ljubitelji zdravih i sirovih slastica moći će uživati u Sirovim slastima u utorak 27.6. 

Program za utorak 27.6 – Sirove slasti možete pogledati u nastavku:

16:30 – 17:00h Natjecanje „Go green or go home“

17:00 – 18:30h Priprema veganske slastice by „Healthy and Delicious by Maya“ & Electrolux

18:30 – 20:00h Priprema RAW slastice

20:00 – 22:00h Koncert grupe „A’martyia Trio“

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu