PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA: Pokaži kreativnost i osvoji proizvod iz linije Aromaforce!

Aromaforce nn glavna

Fagron Hrvatska i Krenizdravo razveselit će troje čitatelja ili čitateljica! Pokažite kreativnost, opišite nam kako se borite protiv prehlade i gripe te nam objasnite koji proizvod iz Aromaforce linije vam je potreban. Nagrađujemo tri najkreativnija odgovora. Prijaviti se možete putem formulara koji se nalazi na ovom linku.

1) Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Pokaži kreativnost i osvoji proizvod iz linije Aromaforce!” je tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080857880, OIB 96772073226 (u daljnjem tekstu Priređivač). Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo te se promovira na Facebook stranici Krenizdravo u svrhu promocije portala Krenizdravo.

2) Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 09.01.2019. do 12.01.2019. u 23.59 sati pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

 • Odgovor na nagradno pitanje,
 • Osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa)
 • Označenu izjavu o suglasnosti za sudjelovanje u Natječaju.

U razmatranje se neće uzeti:

 • Nepotpune prijave,
 • Odgovori koji su već objavljeni na drugim web stranicama i/ili društvenim mrežama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

3) Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

4) Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo, koja će izabrati pobjednika ili pobjednike Natječaja.

5) Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i e-mail adresa) bit će objavljeni na portalu Krenizdravo te na Facebook stranici Krenizdravo nakon završetka natječaja.

Pobjednici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli u prijavi kako bi se utvrdila fizička adresa na koju im se šalju nagrade. Ukoliko se dobitnik u roku od 8 (osam) dana ne javi redakciji Krenizdravo, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

6) Darovi

Fond darova čini:

 • 1 Aromaforce sprej za nos (15 ml), vrijednost: 72,50 kn
 • 1 Aromaforce sprej za dezinfekciju prostora (150 ml), vrijednost: 145,63 kn
 • 1 Aromaforce mješavina (30 ml), vrijednost 92,50 kn

7) Dodjela dara

Dar će pobjedniku ili pobjednici biti poslan poštom.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednik ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8) Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.

9) Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju svaki sudionik daje svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje njegove osobne podatke te da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave njegovih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također daju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti odgovor prijavljen na Natječaj, bez naknade i sudionikove prethodne suglasnosti.

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA: Pokaži kreativnost i osvoji proizvod iz linije Aromaforce!

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

 • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
 • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
 • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje