NAGRADNI NATJEČAJ: Pokaži kreativnost i osvoji novi Dermalogica Biolumin-C serum!

Dermalogica Biolumin C serum nagradni natječaj

Dermalogica i Kreni zdravo razveselit će jednog čitatelja ili čitateljicu! Pokažite kreativnost i predstavite nam svoj najbolji i najdraži izvor C vitamina. Možete napisati pjesmu, poslati fotografiju, izraditi kolaž, poslati recept, snimiti video, napisati sastavak… Najmaštovitiji odgovor bit će nagrađen novim Dermalogica Biolumin-C serumom!

Dobitnica Dermalogica Biolumin-c seruma je Vanda Žic, a njen pobjednički odgovor glasi:
“Moj najbolji i najdraži izvor C vitamina definitivno je limun. Mali, žuti, domaći, bakin. Nema boljeg nego cijeđena limunada u ove tople dane, ili čaja u kojeg ga ocijedimo, ili možda kao dodatak kolaču, hm, možda u umaku za salatu? Milijun je načina za ga upotrijebiti, a još i više dobrobiti! Obiluje antioksidansima, pomaže u regulaciji krvnog tlaka, mršavljenju, podizanju imuniteta, rješavanju stresnog stanja, potpomaže probavi, a osim svih tih blagodati prema čovječjem tijelu upotrebljava se i za čišćenje, izradu kozmetike i parfema…
A zašto je meni upravo limun najdraži? Prvo jer sam sportašica i znam da moje tijelo treba puno vitamina C. Oko 2/3 ukupnog vitamina C nalazimo u mišićima i vrlo su osjetljivi na nedovoljan unos. Minimalna vrijednost bo trebala biti 70 mg kojim bi se ostvarilo zasićenje mišića. Limun je odličan u izbacivanju toksina i njegova kora sadrži tvari koje se djelotvorno bore protiv karcinoma. Ova mi je dobrobit limuna posebno važna jer sam bila dijagnosticirana sa limfomom u siječnju ove godine i nije prošlo jutro otkako nisam popila toplu limunadu, što mi je doktorica preporučila. Važno mi je da početak dana krene najbolje i k tome najzdravije moguće. Osim vitamina ima i prepuno minerala (magnezija, kalcija..). 
Vrlo ga često upotrebljavam u izradi zdravih kolačića i keksi jer se savršeno uklapa u slatke kombinacije. Dodatak limunove korice uvijek daje posebnu aromu svim slasticama. 
Volim ga staviti i u umake kao npr. pesto genovese, guacamole ili umak za salatu s maslinovim uljem, acetom balsamicom i limunom. 
Svatko pomisli na limun čim čujemo vitamin C, upravo mi je nadraži jer je sigurno pomogao svima kod prehlada i bolesti, svatko tko radi maske za kosu i lice kod kuće ga upotrijebi… jako nam je dostupan i još je šire primjene čega su ljudi svjesni. Ne samo zbog svojih dobrobiti već i odličnog okusa!”

1)Priređivači i načela 

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Pokaži kreativnost i osvoji novi Dermalogica Biolumin-C serum!” je tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080857880, OIB 96772073226 (u daljnjem tekstu Priređivač). Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com te se promovira na Facebook stranici Kreni zdravo i Instagram stranici Kreni zdravo u svrhu promocije portala KreniZdravo.

2)Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 13.06.2018. do 01.07.2018. u 23.59 sati na e-mail adresu marketing@krenizdravo.com pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

  • Naznaku “DERMALOGICA” u predmetu (subjectu) e-maila,
  • Rad na temu “Moj najbolji i najdraži izvor C vitamina,”
  • Osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa),
  • Izjavu: “Ja (ime i prezime sudionika) dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje moje osobne podatke za potrebe Nagradnog natječaja. U slučaju osvajanja dara, Priređivač ima pravo objave mojih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također dajem izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti rad koji sam prijavio/la na Natječaj.” 

U razmatranje se neće uzeti:

  • nepotpune prijave,
  • radovi koji su već objavljeni na drugim web stranicama i/ili društvenim mrežama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

3)Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

4)Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com, koja će izabrati jednog pobjednika Natječaja.

5)Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i e-mail adresa) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com te na Facebook i Instagram stranici Kreni zdravo dana 02.07.2018.

Pobjednik će biti kontaktiran putem e-mail adrese koju je naveo u prijavi kako bi se utvrdila fizička adresa na koju mu se šalje dar. Ukoliko se dobitnik u roku od 8 (osam) dana ne javi redakciji Kreni zdravo, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

 6)Darovi

Fond darova čini:

1. nagrada:

1x Dermalogica Biolumin-C serum (30 ml)
u ukupnoj vrijednosti 685 kn.

7)Dodjela dara

Priređivač dar isporučuje samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je Pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije. Pobjednik ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8)Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9)Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju “Pokaži kreativnost i osvoji novi Dermalogica Biolumin-C serum!” svaki sudionik daje svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje njegove osobne podatke te da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave njegovih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također daju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti rad prijavljen na Natječaj, bez naknade i sudionikove prethodne suglasnosti.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu