Objava pobjednika kreativnog natječaja “Pošalji Nivei poruku”

Kreativni natječaj “Pošalji Nivei poruku” je završen. Zahvaljujemo svim sudionicima, vaše poruke su nas oduševile i nije nam bilo lako odabrati pobjednike. Upravo zbog toga, odlučili smo podjeliti i pet utješnih nagrada koje sadrže Pure&Natural mlijeko za tijelo i Pure&Natural mlijeko za čišćenje lica.

Dobitnice dnevne i noćne kreme iz linije Pure&Natural su: Ljubica Kukučka, Laslovo; Silvija Siročić, Klenovnik; Lucija Slatina, Marijanci; Ruszmira Tomasović, Jastrebarsko; Arabela Novak-Đura, Čakovec

Utješnu nagradu osvojile su: Anica Mirosavljević, Podvinje; Danijela Frlan, Rijeka; Agata Starčević, Rijeka; Doroti Jurić, Kaštel Štafilić; Ana Bavčević, Split.

Dobitnicima će NIVEA poklon paket bit poslan na kućnu adresu prijavljenu u prijavi za nagradni natječaj.

Darovi za naše pobjednike

Proizvodi iz Pure&Natural linije ne sadrže silikone, kemijske UV filtere niti umjetna bojila, već sastojke koji dolaze iz certificiranih ekoloških izvora i proizvedeni su organskim putem.

Nivea Pure&Natural anti-age kreme s ekstraktom ploda bio čička i njegujućim uljem argana iz organskog uzgoja idealne su za sprječavanje starenja kože između 30 i 40. godine. Na prirodan način potiču stvaranje kolagena u koži i vraćaju joj elastičnost.

NIVEA pure&natural dnevna krema protiv bora

nivea naturalS učinkovitim  ekstraktom  ploda bio čička, arktinom i organskim uljem argana ne sadrži parabene, silikone ni umjetna bojila. Krema učinkovito smanjuje pojavu bora i uspostavlja  prirodnu ravnotežu kože.

Dnevna krema brzo se upija, a sadrži arktin, ekstrakt dobiven iz ekstrakta ploda bio čička, koji na prirodan način potiče proizvodnju kolagena u koži i pomaže smanjiti nastanak bora. Koža ponovno postaje elastična, a bore su vidljivo smanjene.

Krema je lagana, nježna emulzija i brzo se upija u kožu te je prikladna za sve tipove kože koji pokazuju prve tragove gubitka elastičnosti te pojavu bora. Idealna je za sprečavanje starenja kože između 30. i 40. godine.

NIVEA pure&natural noćna krema protiv bora

nivea naturalUčinkovito smanjuje pojavu bora i uspostavlja prirodnu ravnotežu kože. Bogata njegujuća krema s učinkovitim ekstraktom ploda bio čička, arktinom i organskim uljem argana na prirodan način potiče procese regeneracije kože tijekom noći.

Ekstrakt ploda bio čička i ulje argana s vitaminom E iz organskog uzgoja potiču stvaranje kolagena u koži te vidljivo smanjuju bore. Krema je prikladna za sve tipove kože koji pokazuju prve tragove gubitka elastičnosti te pojavu bora. NIVEA pure&natural noćna krema protiv bora ne sadrži parabene, silikone ni umjetna bojila. Idealna je za sprečavanje starenja kože između 30. i 40. godine.

Samo najbolji sastojci

Nivea Pure&Natural anti-age kreme svoju djelotvornost zahvaljuju dokazano učinkovitim prirodnim sastojcima.

Ekstrakt posebne vrste čičkovog ulja, arktin, potiče izgradnju kolagena, dok je ulje organski uzgojenog argana prirodni izvor vitamina E i idealna zaštita od slobodnih radikala u koži. Čista, visoko koncentrirana količina arktina dobivenog iz čičkova cvijeta pomaže u izgradnji vezivnog tkiva, koje je zaslužno za proizvodnju kolagena te na taj način učinkovito djeluje na ublažavanje bora.

Ekstrakt posebne vrste čičkova ulja koji se koristi u Nivea Pure&Natural kremama protiv bora potječe iz organskog uzgoja te je posebno pripremljen za potrebe Beiersdorfa.

Ulje argana sadržava tri puta više vitamina E nego maslinovo ulje te pruža najbolju prirodnu zaštitu od slobodnih radikala.

ulja za lice

Prirodno hladno prešano arganovo ulje, koje se koristi u Nivea Pure&Natural proizvodima za njegu kože, nabavlja se izravno od kooperativne tvrtke u lokalnom vlasništvu iz Mogadora u Maroku, a njegovom se proizvodnjom bave berberske žene.

Važno je istaknuti da Nivea tamošnjem ruralnom stanovništvu, a posebno ženama koje se bave proizvodnjom ulja argana, osigurava stabilne prihode te istodobno pomaže u obnavljanju i zaštiti krhke ekološke stabilnosti toga područja.

Više saznajte na stranici Nivea.hr.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu