Pravila kreativnog natječaja “Kreni zdravo te daruje: Postani zvijezda i osvoji vrijedne nagrade!”

1. Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Kreni zdravo te daruje: Postani zvijezda i osvoji vrijedne nagrade” su tvrtke 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080857880, OIB 96772073226 i Hermina usluge d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080541143, OIB 25358537422 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com te na Facebook stranici Kreni zdravo i u svrhu promocije portala i web shopa KreniZdravo.

2. Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 03.04.2015. do 15.04.2015. u 23.59 sati na e-mail adresu krenizdravo@gmail.com pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

  • Recept i najmanje 2 fotografije na kojima je zabilježena priprema kolača
  • Osobne podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona/mobitela)

U razmatranje se neće uzeti recepti koji su već objavljeni na drugim web stranicama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

3. Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom. 

4. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com, koja će izabrati četiri pobjednika Natječaja. Prednost će imati recepti koji su zdravi.

5. Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i mjesto) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com te na Facebook stranici Kreni zdravo dana 20.04.2015.

6. Darovi

Fond darova čine:

  • 1. nagrada: 1x KitchenAid električna sjeckalica u vrijednosti od 699 kn
  • 2. nagrada: 1x Hydrafacial tretman dubinskog čišćenja lica u poliklinici Poliderma u vrijednosti od 800 kn
  • 3. nagrada: 1x Renuar ‘Baba de Caracol’ krema za lice u vrijednosti od 300 kn
  • 4. nagrada: 1x Alva Losion za tijelo Sensitive u vrijednosti od 185 kn

7. Dodjela dara

Darovi će Pobjednicima biti poslani poštom na adresu koju su naveli prilikom prijave. Isti Pobjednik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je Pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednici ovog Natječaja nemaju pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji su osvojili u postupku sukladnom ovim Pravilima. Darovi se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8. Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9. Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju”Kreni zdravo te daruje: Postani zvijezda i osvoji vrijedne nagrade”  dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave mojih osobnih podataka (ime i prezime, mjesto). Sudjelovanjem u Natječaju također dajem izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti recept i fotografije prijavljene na Natječaj, bez naknade i moje prethodne suglasnosti. 

Pobjednici imaju pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti i zatražiti neobjavljivanje svojih podataka na listi Pobjednika čime njihovo pravo na dar prestaje, a dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom u Natječaju prema odluci Komisije.

Sudionici su suglasni da Priređivači mogu komunicirati s njima o predmetima vezanim za ovaj Natječaj, a o svom vlastitom trošku i pisanim putem, u razdoblju od mjesec dana od dana objave popisa Pobjednika.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Pravila kreativnog natječaja “Kreni zdravo te daruje: Postani zvijezda i osvoji vrijedne nagrade!”

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.