Pravila nagradnog natječaja ‘Krenizdravo Shop te daruje!’

1. Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Krenizdravo Shop te daruje!” je Hermina usluge d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, OIB 25358537422 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com u svrhu promocije Krenizdravo Web Shopa.

2. Sudionici

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 16.12.2013. do 31.12.2013. u 23.59 sati na e-mail adresu recenzije@krenizdravo.com zajedno sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, mjesto, email) pošalju recenziju bilo kojeg proizvoda iz Krenizdravo Web Shopa (na domeni shop.krenizdravo.com). Sudionici Natječaja prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila.

3. Regularnost Natječaja

Isti Sudionik u Natječaju može sudjelovati s maksimalno 5 recenzija različitih proizvoda. Ukoliko se Sudionik prijavi s više od 5 recenzija, važećim će se smatrati prvih pet poslanih recenzija. Ukoliko Sudionik pošalje dvije ili više recenzija za isti proizvod važećom će se smatrati prva pristigla recenzija. Prijave s nepotpunim podacima smatrat će se nevažećima.

Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

4. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com koja će izabrati najbolju recenziju prema načelima informativnosti, kvalitete i objektivnosti.

5. Objava pobjednika

Podaci autora najbolje recenzije (ime, prezime i mjesto) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com i Facebook stranici Krenizdravo.com 02.01.2014.

6. Darovi

Dvije najbolje recenzije Priređivač daruje poklon kuponom u iznosu od 100 kuna, a sve ostale sudionike popustom od 10% na cjelokupni iznos narudžbe koji će se dodjeliti u obliku poklon kupona. Poklon kuponi vrijede samo za jednu kupnju i potrebno ih je iskoristiti najkasnije do 31.01.2014..

7. Preuzimanje darova

Darovi se dostavljaju u obliku promotivnog online poklon kupona na email naveden u prijavi za nagradni natječaj. Poklon kupon je moguće iskoristiti prilikom narudžbe proizvoda na web stranici shop.krenizdravo.com. Ukoliko je iznos narudžbe veći od iznosa poklon kupona, naručitelj proizvoda dužan je nadoplatiti razliku u iznosu cijene. Ukoliko je iznos narudžbe manji od iznosa poklon kupona, Priređivač nije dužan isplatiti razliku u cijeni.

Pobjednik natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojen u postupku sukladnom ovim Pravilima. Darovi se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8. Prekid natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9. Izjava

Sudjelovanjem u Natjecanju dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo korištenja mojih podataka (ime, prezime, mjesto) te recenzije u promotivne svrhe bez dodatne suglasnosti i naknade.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu