Osvojite Joint Comfort X-Treme flastere za zglobove!

Bolni zglobovi

Muče vas bolni, ukočeni lli otečeni zglobovi? Osjećate nelagodu prilikom najjednostavnijih radnji, poput šetnje i penjanja stepenicama? Prijavite se na naše darivanje i besplatno isprobajte djelovanje Absonutrix Joint Comfort X-Treme flastera za zglobove, koji će vam pomoći da se konačno riješite boli u zglobovima.

Absonutrix Joint Comfort X-Treme flasteri za zglobove

Absonutrix Joint Comfort X-Treme flasteri za zglobove sadrže sadrže prirodne i vrlo učinkovite sastojke, koji će vam pomoći kod bolnih i ukočenih zglobova.

  • D-glukozamin sulfat 2NaCl – pomaže u obnovi zglobne hrskavice, uklanja bolove i pomaže rješavanju problema kod pacijenata s artritisom.
  • Chondroitin sulfat – ima odličan učinak protiv problema s zglobovima i kod istrošenosti zglobova.
  • Vitamin C – djeluje kao prirodni antioksidans te doprinosi sintezi kolagena, koja je vrlo važna kod bolesti zglobova. Također je vrlo važan i u pokretanju enzimatskih reakcija.
  • Mangan – djeluje kao faktor za pokretanje nekoliko enzimskih reakcija u tijelu, a ujedno pročišćava slobodne radikale u tijelu

Sastojci koje sadrži ovaj flaster u tijelo ulaze difuzijom kroz kožu i raspoređuju se po zahvaćenim zglobovima. Filozofija stvaranja ovog proizvoda bazira se na tome da se tijelu kroz duže vremensko razdoblje omogući korištenje sastojaka koje ovaj transdermalni flaster sadrži i neprekidno otpušta.

Absonutrix Joint Comfort X-Treme flaster za zglobove

Pakiranje Absonutrix Joint Comfort X-treme flastera sadrži trideset komada flastera dovoljnih za mjesec dana korištenja. Svaki se flaster nosi 24 sata, vodootporan je i nema štetnih kontraindikacija.

» Saznajte više o djelovanju Absonutrix Joint Comfort X-treme flastera i pročitajte iskustva korisnika ovdje.

Prijavite se na naše darivanje i besplatno isprobajte Joint Comfort X-Treme flaster za zglobove!

Želite li i vi isprobati djelovanje Absonutrix Joint Comfort X-Treme flastera za zglobove i riješiti se boli u zglobovima, sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac i napisati nam zašto biste baš vi trebali osvojiti ovaj proizvod. Prijaviti se možete do 21.06.2015., a mi ćemo odabrati tri sretnika kojima ćemo darovati jednomjesečnu zalihu ovog proizvoda.

Dobitnici

Dobitnici Absonutrix Joint Comfort X-treme flastera su Frano Miloš, Hrvoje Pavlić i Slavica Smiljanić. Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.75 / 5   4

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu