Mario Mlinarić vas čeka na treningu: Počinje besplatni 25-dnevni Izazov na Jarunu za usvajanje zdravih navika

Mario Mlinarić (Zdrav život postaje navika) 1

Nakon mnogobrojnih online programa treninga tijekom korona mjera, Mario Mlinarić nastavlja sa svojim već tradicionalnim 25-dnevnim Izazovom na Jarunu.

Izazov Marija Mlinarića pod nazivom “Zdrav život postaje navika” društveno-koristan je projekt koji na zabavan i motivirajući način potiče mnogobrojne građane da se dovedu u formu, skinu kilograme i prihvate zdrave životne navike.

Mario Mlinarić (Zdrav život postaje navika) 5
FOTO: MM Trening Izazov na Jarunu

Izazov se održava na Jarunu (livada kod Aquariusa) od 17. svibnja do 10. lipnja 2022. Treninzi su od ponedjeljka do petka od 18 do 19 sati, a vikendima će biti prikazani online treninzi na internetskoj stranici TRENING.COM

Mario Mlinarić (Zdrav život postaje navika) 2
FOTO: MM Trening Izazov na Jarunu
Mario Mlinarić (Zdrav život postaje navika) 7
FOTO: MM Trening Izazov na Jarunu

Dobrodošle su sve dobne skupine

Projekt je pod stručnim vodstvom i nadzorom poznatog magistra kineziologije Marija Mlinarića i njegovog tima – kineziologa, doktora, nutricionista i mnogobrojnih volontera.

Svi građani mogu se pridružiti stručno vođenim gratis treninzima koji su namijenjeni svim dobnim skupinama, a na raspolaganju su planovi prehrane, zdravi recepti i mnogobrojni savjeti glede zdravih navika.

Mario Mlinarić (Zdrav život postaje navika) 3
FOTO: MM Trening Izazov na Jarunu
Mario Mlinarić (Zdrav život postaje navika) 6
FOTO: MM Trening Izazov na Jarunu

MM Izazov na Jarunu poznat je kao glavni “pokretač” mnogih koji su uspjeli ostvariti odlične rezultate i izgubiti 5 – 85 kg.

Sve detalje o događaju možete pratiti na društvenim mrežama Marija Mlinarića i njegovoj internetskoj stranici TRENING.COM.

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje MM Trening Izazova na Jarunu.

Ocijenite članak

3 / 5   2

Foto: MM Trening Izazov na Jarunu

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu