Bicikliranje Hrvatskom i osvajanje nagrada: Upoznajte Bikademy, akademiju za koju trebate dobru vezu i bicikl

Bikademy-Sibenik-bridge-5

Bikademy je jedinstveni hrvatski proizvod namijenjen svima koji bicikliraju i pritom istražuju destinacije, njihovu kulturnu i prirodnu baštinu. Gradove i regije promovira kao poželjne cikloturističke destinacije, a bicikliste nagrađuje za trud.

Bicikl je idealno sredstvo za istraživanje jer je dovoljno spor za uočiti detalje područja i okoline, a dovoljno brz za prijeći veće udaljenosti.

Bikademy-Rab-Stolac
FOTO: Bikademy

Četiri koraka do nagrada

Bikademy aplikacija je potpuno besplatna za korisnike koji se, baš kao na akademijama, nazivaju Bikademy Studentima. Unutar aplikacije se nalazi ponuda s Bikademy Studijima koji predstavljaju pojedinu regiju, županiju ili grad. Unutar svakog Studija postoje različiti Ispiti, odnosno lokacije i mjesta od kulturnog ili prirodnog značaja.

Glavni zadatak Bikademy Studenta je biciklirati do svakog Ispita u izabranom Studiju. Potrebno je napraviti selfie i check in putem aplikacije, a nakon što polože sve Ispite izabranog Studija, Bikademy Studenti dobivaju nagradu Bikademy sponzora – GIANT Hrvatska.

Bikademy-Sibenik-centre-2
FOTO: Bikademy

U samo četiri koraka i vi možete položiti Bikademy Ispit.

  1. Instalirajte aplikaciju i registrirajte se.
  2. Biciklirajte do Ispita (lokacije).
  3. Napravite check in kroz aplikaciju.
  4. Ponavljajte prethodna dva koraka.
Slavonija_1
FOTO: Bikademy

Birajte između manje i više zahtjevnih cikloturističkih destinacija

Jedan od prvih Bikademy Studija je Brodsko-posavska županija sa sedam Ispita: Vrpolje, Gajna, Tvrđava Brod, Petnja, Stara Kapela, Cernik i Tvrđava Stara Gradiška.

Ovaj Studij namijenjen je iskusnijim biciklistima koji žele proći veće udaljenosti. Takvi su Ispiti i druge četiri slavonske županije koje otkrivaju da Slavoniju ne čine samo polja i doline, nego i bogata kulturna baština, prirodna bogatstva, vrhunska gastronomija i gostoljubivost na svakom koraku. Iako za Slavoniju svatko zna, ona je skriveni turistički dragulj koji je kao stvoren za bicikliranje.

Cernik_4
FOTO: Bikademy
Bikademy-Sibenik-St-Nicholas-Fortress-1
FOTO: Bikademy

U gradovima poput Zagreba, Šibenika i Berlina postoje manje zahtjevni Studiji za svakog putnika koji biciklom želi istražiti područje na kojem se nalazi.

Bikademy se širi i izvan granica

Bikademy putem svojih društvenih mreža predstavlja cikloturističke destinacije, primjere iz prakse, ali i kontinuirano nagrađuje pratitelje. Uskoro spremaju i nova iznenađenja i mogućnosti, stoga ih pratite na društvenim mrežama.

Ukoliko želite Bikademy u svojem području, slobodno im se javite, jer se Bikademy širi i izvan granica Republike Hrvatske.

Jelas Polje
FOTO: Bikademy
Kapela_3
FOTO: Bikademy

Tijekom godišnjih odmora izaberite svoju destinaciju i istražite je biciklom, upoznajte kulturu i prirodu kraja, a osvojite i nagrade. Biciklirajte svoje Ispite!

Pročitajte i članke:

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje Bikademyja.

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Bikademy

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu