65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu! Ovaj program može vam pomoći u borbi protiv pretilosti

65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu! Ovaj program može vam pomoći u borbi protiv pretilosti

Za dugoročne rezultate nije dovoljno samo smanjiti količinu hrane koju jedemo, već je potrebno malim promišljenim koracima svakog dana mijenjati svoje navike.

Jeste li znali da je pretilost zapravo kronična metabolička bolest koja često uz sebe veže druge bolesti i stanja kao što su šećerna bolest tipa 2, povišen krvni tlak, bolesti srca i krvožilnog sustava, ali i psihološke poremećaje, smanjenu kvalitetu života i smanjenu radnu sposobnost?

Prekomjerna tjelesna masa kod Hrvata

Prekomjerna tjelesna masa prvenstveno je zdravstveni problem, prije nego estetski.

S obzirom na to da su alarmantni podaci pokazali da gotovo dvije trećine (65 %) stanovnika Hrvatske ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu (42 % prekomjernu tjelesnu masu i 23 % debljinu), Grupa Podravka, kao društveno odgovorna kompanija u oba svoja segmenta – prehrani i farmaceutici – nudi stručan pristup i svoju ekspertizu kao odgovor na javnozdravstveni problem prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Belupo B.Fit program
FOTO: Belupo

Belupo B.Fit program

Za razliku od brojnih nezdravih i neodrživih rješenja, program Belupo B.Fit provjeren je i dokazan tijekom provedbe kliničke studije te pruža pouzdan alat u borbi s pretilošću.

Program Belupo B.Fit temelji se na suvremenim medicinskim i nutricionističkim principima te uključuje B.Fit zamjenske obroke za smanjenje prekomjerne ili održavanje poželjne tjelesne mase, koji su nutricionistički uravnoteženi i sadrže sve makronutrijente i mikronutrijente koji su potrebni u jednom obroku.

Nutritivno uravnoteženi B.Fit obroci dolaze kao shakeovi i juhe u osam okusa. Juhe dolaze u četiri varijante – povrtna juha, juha od rajčica, juha od gljiva i juha s okusom piletine, a shakeovi u četiri okusa – vanilija, čokolada, jagoda i tiramisu.

Možete biti bezbrižni jer se pripremaju brzo i jednostavno, a sadrže, između ostalog, odgovarajući udio:

  • ugljikohidrata
  • bjelančevina
  • masti
  • vlakana
  • 13 vitamina
  • 13 minerala.
Belupo B.Fit program temelji se na suvremenim medicinskim i nutricionističkim principima te uključuje B.Fit zamjenske obroke za smanjenje prekomjerne ili održavanje poželjne tjelesne mase
FOTO: Belupo

Zamijenite uobičajeni obrok B.Fit obrokom te na internetskoj stranici www.bfit.hr potražite stručne savjete za održivu promjenu životnog stila uravnoteženim, niskoenergetskim jelovnicima i savjetima za redovitu tjelesnu aktivnost, uz stručnu podršku multidisciplinarnog tima.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Belupo

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu