Toskanski grah – recept
- Budite prvi i komentirajte!
- 1 min čitanja
Potrebni sastojci:
- 450 g suhog graha,
- 200 g oguljenih rajčica (pelata),
- 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
- 2 češnja češnjaka,
- kadulja,
- sol i papar.
Upute za pripremu:
- Namočite grah 12 sati u vodi, ocijedite i kuhajte u slanoj vodi na laganoj vatri sve dok ne počne pucati te ga ocijedite.
- U širu tavu stavite maslinovo ulje, zgnječeni češnjak i grančicu kadulje.
- Dinstajte češnjak pa dodajte ispasirane pelate.
- Kuhajte 10-ak minuta da dobijete gusti umak.
- Dodajte grah, lagano promiješajte, posolite i malo više popaprite.
- Kuhajte još 15 minuta i poslužite toplo.
Tekst Dana
Za vas izdvajamo
Ne trebaju vam utezi!
12 vježbi s vlastitom težinom za izgradnju mišića
- Tomislav Stanić
- 4 min čitanja
Članak objavljen: