Zašto muškarci varaju?

preljub

08. ON JE IGRAČ

Ovaj muškarac je samodopadan, nosi potrgane traperice i nevaljali osmjeh sa začinom misterioznog pogleda, da to je on – igrač! Za njim žene uzdišu, osmjehuju mu se u prolazu, konobarice mu ne naplaćuju kavu u kafiću, a susjede mu ostavljaju slobodno parking mjesto, samo za njega. Ovaj tip obožava društvo žena koje obožavaju njega, koristi ih kao marionete i svako malo ljubuje sa drugom, njemu je ljubav zabavna, poželjna, surova i zadovoljavajuća igra, a pravila pomalo podsjećaju na ona iz „Pokemona“; „moraš skupit sve“.

07. UZBUĐENJE

Neki varalice uživaju o ushićenju koje im pruža prevara, osjećaj trnaca koji se spuštaju niz kralješnicu i lagano drhtanje koje izaziva strah od otkrivanja prevare, napetost koju nude pozivi u kasne noćne sate dok je njegova partnerica u suprotnoj prostoriji ili jednostavno na suprotnoj strani kreveta i adrenalin koji juri preko crvenog kada mu se sretnu pogledi sa ljubavnicom u istoj trgovini u kojoj njegova stalna partnerica upravo razbija glavu između sivih i smeđih podmetača za lonce. Ovaj varalica je opasan, iz puke dosade sposoban je imati jednonoćnu aferu i iz te iste dosade dobiti i dijete ili djecu, pa ako ste i vi jedni od onih koji se pri spomenu takvih slučajeva, uvijek ušokirano pitaju: „Nema šanse, pa kako netko može imati dvoje obitelji u isto vrijeme?!“, eto kako.

06. DA DOKAŽE DA JE „JOŠ UVIJEK U IGRI

Ovaj slučaj prevara većinski se dešava kod muškaraca iznad 50 godina, oni su već prošli mnogo uspona i padova, a znaju i ponešto o životu, no jednostavno imaju potrebu dokazati sebi ili nekome drugome da još uvijek mogu zadovoljiti ženu i da su još uvijek u igri.

05. UTJECAJ DROGE ILI (I) ALKOHOLA

klub_prevara

Zabrinjavajuće je velik broj prevara koje nastupe u noćima pijančevanja i upotrebe raznih opojnih sredstava koja onda smanjuju inhibicije i negativno djeluju na prosudbu, podižu seksualne apetite te tako rezultiraju jednonoćnim avanturama. Nakon ovakvih prevara osoba obično osjeća žaljenje i kajanje i najčešće završava priznavanjem nevjere.

04. DOKAZIVANJE MUŠKOSTI

Određen broj muškaraca još uvijek živi u uvjerenju da su žene (iako je 21. stoljče i čak su se „nedavno“ izborile za pravo glasovanja) trofeji. Naime, smatraju tako da što veći broj žena imaju, veći muškarčine postaju, te duboko vjeruju da je prevara nešto sasvim uredu. Naravno – ako je čini muškarac, drugo ne dolazi u obzir.

03.OSJEĆAJ PRAVA

Da pojasnimo, muškarci koji su izuzetno uspješni, bogati, atraktivni, slavni i zavodljivi, smatraju da je njihovo pravo da budu promiskuitetni, a često ljudi to isto opravdavaju upravo izjavom: „Pa može si dozvoliti“.

 02. ŽELI ZAVRŠITI VEZU

Nekada muškarac nema hrabrosti partnerici sa kojom je u vezi, posebno ako se radi o duljoj vezi, priznati da želi kraj, već kao način da bi to ostvario pribjegava nevjeri. On zna da će ga njegova partnerica kada sazna za prijevaru ostaviti te je tako zapravo ostvario svoj cilj.

01. KAKO REĆI NE

I vjerovali ili ne, najućestaliji, najponavljaniji i definitivno najneočekivaniji razlog prevare upravo je muška nemogućnost reći ne ženi, posebno onoj koja mu jasno stavlja na znanje da ga želi. Ona onako krhka i divna, u lepršavoj haljini sa sanjivim pogledom i misterioznim sjajem u očima ili pak atraktivna sexy vučica u crvenom, spremna ga vinuti svojim vatrenim dodirom u visine, zapravo je samo stvar njegova izbora i interesa. Žena zna i mora reći ne, dok to muškarac nikako zapravo ne bi mogao učiniti, barem ne u svojoj glavi i iako sve više žena pristupa muškarcima, direktno ili indirektno, oni i dalje vjeruju da je na snazi svijet u kojemu je „žena- vitez“ koja se bacila u pohod osvajanja njegove pažnje nešto nevjerojatno i samim time moguće jednom i samo jednom u životu.

 

Tekst se nastavlja na idućoj stranici 1 2

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu