5 znakova da ga zanima samo seks

Seks

Normalan i zdrav odnos između muškarca i žene svakako jednom dolazi do točke kada postaje nešto više – ljubavna veza. No, što ako jedna strana teži tome više nego druga? Što kada pokušavaš ostaviti onu četkicu za zube kod partnera potajno se nadajući useljenju, a on kao da svim snagama pokušava pobjeći od toga?

Kada smo rekli da normalan i zdrav odnos s vremenom prerasta u vezu nismo mislili na ljubavne odnose u kojima sudjeluje “vražićak” – nazovimo ga tako.

Svaki muškarac usprkos uživanju u ležernim odnosima jednog dana želi ući u ozbiljnu vezu, bilo da je to zbog usamljenosti, brige za drugu osobu ili jednostavno zbog mode.

Takav muškarac aktivno razmišlja o vezi s osobom s kojom je u ljubavnom odnosu. Na kraju krajeva, svi mi koji se ponekad nađemo u ležernom ljubavnom odnosu razmišljamo kako bi nam s tom osobom bilo u vezi.

Međutim, ponekad se u takvom odnosu nađemo s vražićkom, odnosno onim koji će se na sve moguće načine pokušati izmigoljiti od svake prisnosti koju mu partnerica nudi. Zašto? To je već neka druga priča, a ako sumnjaš da baš ti izlaziš s vražićkom u nastavku pročitaj 5 znakova koji ukazuju na to.

1. Javlja se samo u kasne noćne sate

Svima se ovo barem jednom desilo, no jesmo li tada znali što to znači? “Zove li me navečer zato što je nebo obasjano zvijezdama, a on voli romantiku?” Nikako drage dame.

Najčešće on zove isključivo zbog pažnje koju će dobiti, u kasne noćne sate kada svi prijatelji s kojima bi mogao otići u kino ili na kavu odu spavati. Zapitaj se je li te ikada zapravo i pozvao na druženje preko dana ili si ga viđala samo uvečer.

2. Nikad te ne predstavlja prijateljima

Ako još uvijek nisi upoznala njegove prijatelje, ne znaš gdje živi, a on uvijek nekako predlaže da se nađete negdje gdje se možete opustiti, primjerice kod tebe doma, znači da nešto nije u redu.

Na ovaj način on može prekinuti vezu kad mu odgovara, a koliko bi to teško bilo ako ništa ne znaš o njemu?

3. Nikad nema vremena za tvoje priče

Vražićak neće trošiti svoje vrijeme na tvoje priče o svađama s frendicom, lošem danu ili čak nečem ozbiljnijem. Njegove želje su jasne i zasad se poprilično čini kako on ne želi ništa više osim kasnog maženja.

Isto tako ako je vražićak dodatno vragolast, ne očekuj od njega da će ti pričati o svojim problemima. Kao što smo već ranije spomenuli, on stvarno ne želi da se upoznate.

Znakovi da želi samo seks

4. Svaki razgovor pretvara u flert

Ako se ovo dešava čak i kada ti pričaš o dosadnom profesoru na faksu koji te nikako ne podnosi znači da svakako nešto nije uredu.

5. Daje komplimente vezane isključivo za tvoj izgled

Ovo je već poprilično očito. Ako za tebe nema nijednu lijepu riječ osim onu vezanu za tvoj izgled, znači da ga uistinu samo i zanima kako ti izgledaš, ništa više osim toga.

P.S: Obrati pažnju kako govori o curama svojih prijatelja, ako to uopće i radi. Ako su one uvijek dosadne, idu mu na živce i frendovi su mu skroz zauzeti otkad su u vezama, to vjerojatno znači da ni on ne želi biti u ozbiljnijem odnosu.

Dame, ako izlazite s vražićkom, a još uvijek ste u nadi da ga možete promijeniti, razmislite o vremenu kojeg ćete potrošiti na uzaludan trud. Sigurni smo da bi za svo to utrošeno vrijeme već dva puta mogle biti u ozbiljnoj vezi koja bi zapravo i vodila nečemu.

Isto tako, molimo gospodu da nas ne shvate krivo, isto ovo vrijedi i za muškarce, no sigurni smo da bi se svi složili s činjenicom da je ipak vražićak uglavnom muškarac.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu