Bacsac – urbani povrtnjak za nadzemni uzgoj biljaka

bacsac posude

Bacsac je nova generacija mekanih posuda za nadzemni uzgoj biljaka. Za njihov nastanak možemo zahvaliti francuzima, krajobraznom arhitektu i dizajneru, koji su htjeli da svatko tko živi u gradu može imati vrt. Tako je nastao prvi urbani povrtnjak, Bacsac, mekan, lagan i mobilan.

Osim lijepog izgleda, ima niz drugih bitnijih karakteristika, zbog kojih su postali jedini izbor svih ljubitelja biljnog svijeta.

Bacsac-urbani-povrtnjak

Izrađen je od duplog sloja geotekstila, 100% reciklirajućeg, koji ispušta vlagu, omogućava zemlji da diše jer ima protok zraka, ispušta višak vode. Zbog mekane podstave zemlja ostaje unutar vreće. Otporna je na ekstremne visoke i niske temperature (-30 + 70).

U takvim uvjetima korijen biljke ostaje zaštićen od truljenja. Otporna je na razdiranje i potezanje te je gotovo neuništiva. Prilikom selidbe ili završetka sezone pojedinog bilja, vreća se opere i složi, te ne zauzima prostor na terasi ili u kući.

Priroda u vreći, Bacsac odgovara svim vremenskim prilikama. Dolazi u niz raznih boja i veličina, te se uklapa u svaki interijer, odnosno eksterijer.

Bacsac potražite na stranici Bacsac.com.hr.

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Bacsac – urbani povrtnjak za nadzemni uzgoj biljaka

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.