Pharmeria.hr: Novo ime u svijetu online trgovine u ponudi proizvoda za zdravlje i njegu

Svijet online trgovine posljednjih je godina doživio rapidan rast u svim industrijama, a njegovom razvoju značajno je doprinijela i pandemija COVID-19. Današnji online kupci orijentirani su prvenstveno prema cijeni, jednostavnosti i brzini kupovine, a žele širinu ponude koja će im omogućiti kupovinu prema vlastitom stilu i izboru.

Kupci, koji su s vremenom postali educiraniji i snalažljiviji, provjeravaju relevantnost izvora, posebno kada je u pitanju briga o zdravlju.

FOTO: PR

Najstarija vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, Medika, svojom inovativnom digitalnom platformom, Pharmeria.hr, uspješno će odgovoriti svim zahtjevima suvremenog kupca, oslanjajući se na svoje stručno znanje i stogodišnju tradiciju u stvaranju inovativnog i modernog pristupa pružanju usluge.  

Inovativna digitalna platforma Pharmeria.hr jedinstveno je mjesto po ponudi najvećeg ljekarničkog i drogerijskog asortimana na jednom mjestu. Odlikuje je široka paleta proizvoda za zdravlje i ljepotu: od kozmetike, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi, pa sve do medicinskih pomagala i uređaja.  

FOTO: PR
FOTO: PR

Sve na jednom mjestu i brzo dostupno

Snaga nove platforme potvrđuje se kroz najveću ljekarničku mrežu. Pharmeria partneri nude mrežu svojih podružnica pri čemu korisnik ima mogućnost odabira svoje preferirane ljekarne. Svi proizvodi nalaze se na skladištu Medike gdje se pakiraju za korisnika i dostavljaju kurirskom službom na kućnu adresu ili besplatno u odabranu ljekarnu. Kurirska služba pokriva cijelu Hrvatsku i to u roku 24 – 48 sati s tendencijom uvođenja i brze dostave isti dan.

Kvaliteta usluge Pharmeria ogleda se i u dodatnoj funkcionalnosti platforme koja po prvi put omogućava provjeru dostupnosti te rezervaciju bezreceptnih lijekova, koje nakon savjetovanja s ljekarnikom o primjeni lijeka, korisnik može preuzeti u ljekarni prema vlastitom izboru.

FOTO: PR

Ovim iskorakom u poslovanju koji u potpunosti prati digitalne trendove Medika potvrđuje svoju titulu tržišnog lidera i prva na hrvatskom tržištu razvija inovativnu digitalnu platformu koja imenom i vizualnim identitetom pruža drugačiji i moderniji pogled na vlastito zdravlje i ljekarničku uslugu, istovremeno zadržavajući stručno znanje i visoku kvalitetu usluge.

Više informacija potražite na https://pharmeria.hr/, na Facebooku ili Instagramu.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: PR

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu