Kako ojačati imunitet i spriječiti zimske viroze? – Emisija “Kreni zdravo”, Hrvatski radio, 2. program

prehlada viroza

Pad imuniteta tijekom zime je puno češći jer tijelo troši više energije, što ga čini manje otpornim na infekcije, čemu doprinosi i boravak, a osobito spavanje u prezagrijanim prostorijama. Također, boravak u prostorijama s puno ljudi, koje se rijetko provjetravaju povećava izloženost raznim virusima i bakterijama, a usljed oslabljenog imuniteta naše tijelo se ne može obraniti od njih. Da bismo bili što zdraviji tijekom zimskih mjeseci te izbjegli razne viroze koje nam prijete, važno je pripremiti organizam i što više ojačati imunitet.

Poslušajte emisiju “Kreni zdravo” koja se emitirala na drugom programu Hrvatskog radija i doznajte zašto tijekom zime dolazi do pada imuniteta i kako to spriječiti.

Naši sugovornici u ovoj emisiji bili su Igor Jambrešić, čija se cijela obitelj bavi eko proizvodnjom kupina te proizvode poznato vino Kupilek, a koji nam je objasnio više o tome zašto su kupine idealno bobičasto voće za podizanje imuniteta, dok nam je savjetnica web shopa Kreni zdravo, Albina Dedić, otkrila kako ojačati imunitet pravilnom prehranom i uz pomoć prirodnih dodataka prehrani.

Ne propustite nas pratiti i u idućim emisijama srijedom od 9:00 do 9:30 na Hrvatskom radiju, 2. program.

U idućoj emisiji 02.12.2015. doznajte više o konoplji, njezinoj ljekovitosti i mogućnostima primjene.

Članak objavljen:

Saznajte više o imunitetu u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu