Vrijeme je za zdrave navike! Znamo mjesto gdje ćete pronaći široku ponudu zdrave hrane, prirodne njege i ekoloških proizvoda za dom po pristupačnim cijenama

PR

Vrijeme zdravih navika u BIPI donosi mnoštvo sjajnih prilika koje će vam pomoći da ostvarite sve svoje novogodišnje odluke, a pritom možete osvojiti i vrijedne nagrade.

Početak godine idealno je vrijeme za donošenje zdravih odluka, odricanje od loših navika i usvajanje onih dobrih zbog kojih ćemo se osjećati ispunjeno, zdravo i nepobjedivo. Više tjelesne aktivnosti, zdravija prehrana, više odmora i sna, izbjegavanje štetnih sastojaka – samo su neke od želja i ciljeva koje si postavljamo u svakom prijelaznom razdoblju iz jedne kalendarske godine u drugu.

Odluke koje donosimo u današnje vrijeme sve se više baziraju na održavanju životnog stila koji je u skladu s prirodom i okolišem te izboru namirnica i proizvoda koji ne sadrže štetne sastojke. Veća svijest o važnosti mentalnog i fizičkog zdravlja uvelike je promijenila naše svakodnevne kupovne navike i potrebe, stoga nam je vrlo bitno da kupujemo provjerene proizvode koji će nam dati najbolji omjer cijene i kvalitete.

U BIPI pronađite potrebnu inspiraciju za donošenje zdravih odluka

Kako bi vas još danas potaknula i podržala u donošenju zdravih odluka te pomogla u pronalasku najboljih proizvoda za vas i vašu obitelj, BIPA od siječnja pa sve do kraja ožujka obilježava Vrijeme zdravih navika – period u kojem možete pronaći široku ponudu zdrave hrane, prirodne njege i ekoloških proizvoda za dom po pristupačnim cijenama.

Uz sve vas to svaki mjesec očekuju i nagradne igre, korisni savjeti i brojne prilike kroz tri tematske kampanje koje će vas inspirirati da održite zdrave navike i ostanete nepobjedivi. U siječnju je fokus na zdravoj prehrani i prirodnim namirnicama, veljača je mjesec sjajnih ponuda proizvoda prirodne kozmetike, dok u ožujku možete pronaći pregršt proizvoda iz asortimana ekoloških proizvoda za čišćenje doma.

PR
Izvor: PR

U siječnju imate priliku osvojiti tečaj zdravog kuhanja s Lanom Klingor

Zdravlje počinje iznutra, stoga je vrlo važno što jedemo i koje namirnice koristimo u svakodnevnoj prehrani. Zdrava prehrana odličan je početak u održavanju zdravih navika, stoga u siječnju možete na policama BIPE pronaći široku ponudu zdrave hrane, organskih proizvoda i suplemenata prehrani po pristupačnim cijenama.

Zapratite i društvene mreže BIPE jer vas tamo čeka mnoštvo recepata i korisnih savjeta koji će vam pomoći da pronađete inspiraciju za svakodnevno održavanje zdravih navika uz koje ćete se osjećati snažno i nepobjedivo.

Prava poslastica čeka čak pet sretnih kupaca koji imaju priliku osvojiti jednodnevni tečaj zdravog kuhanja s Lanom Klingor Mihić, pobjednicom Celebrity Masterchefa, ako u razdoblju od 2. do 31. siječnja u prodavaonicama BIPE ili putem Wolt aplikacije kupe odabrane proizvode zdrave hrane u iznosu iznad 19,91 eura (150 kuna), dok će ostali sretnici moći osvojiti setove s proizvodima zdrave prehrane.

Više o pravilima nagradne igre i ponudama koje vas čekaju u siječnju možete saznati na https://www.bipa.hr/pogodnosti/vrijeme-zdravih-navika/sijecanj.

Zdrave odluke se uvijek isplate u BIPI, stoga već danas požurite u najbližu BIPA poslovnicu i uživajte u svim pogodnostima i iznenađenjima koje vas očekuju. Više o njima možete saznati na https://www.bipa.hr/pogodnosti/vrijeme-zdravih-navika.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Bipa

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu