Stiglo je osvježenje u vašoj kuhinji – ideje pravog znalca

kuhanje

Stalno vrtite iste recepte? Voljeli biste uvesti nešto novo, ali nemate ideje ni vremena razmišljati o tome? Za takve situacije od sada vam je uvijek pri ruci pomoć Alma Čatlaka, brzo i besplatno.

Naša televizijska kulinarska zvijezda Almo Čatlak ove je godine završila s emitiranjem svojih kulinarskih emisija na HTV-u, nakon punih 10 godina. Tim povodom svi njegovi recepti iz tog perioda skupljeni su i objavljeni na portalu Finirecepti.com. Recepti su u formi videa, što znači da ćete kroz 3 minute koliko video traje, dobiti kompletan pregled pripreme i znati jelo pripremiti sami.

fini recepti

Almo vas uživo vodi kroz pripremu obroka od početka do kraja, a vi promatrate i najsitniji detalj. Ne propuštate ništa važno i nema onih uobičajenih nesigurnosti i dilema s kojima se susrećemo kad čitamo tekstualne recepte.

Od jednostavnih svakodnevnih jela, do kompliciranih blagdanskih, od kolača do marmelada –  recepte možete pretraživati i tako da unesete sastojke koje imate kod kuće, a Finirecepti.com će ponuditi recepte koje s njima možete pripremiti.

fini recepti glavno jelo

Svi sadržaji na portalu su besplatni. Dođite po inspiraciju, pomoć ili jednostavno bacite pogled što ima novo. Finirecepti.com posjetite ovdje. I to je to.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu