Najnovija MedContour Multipower platforma za oblikovanje lica i tijela dostupna u poliklinici Poliderma

MedContour Multipower je najnovija i najefikasnija neinvazivna platforma za oblikovanje lica i tijela. Kako bi se potvrdila efikasnost, treba napomenuti da ovaj uređaj ima najveći broj znanstvenih radova, najviše nagrada kao najefikasniji uređaj za smanjivanje celulita, obujma tijela te više od 3 godine nosi titulu najefikasnijeg uređaja za neinvazivno oblikovanje tijela.

Celulit je više od samo estetskog problema

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena te ga ima gotovo svaka žena. Javlja se sve ranije, tako da već učestalo susrećemo celulit u dvanaestoj godini života. Razlog tome su osim genetike i načina života, prehrana i nedovoljno kretanje.

Celulit je više od estetskog problema, to je kronično degenerativna upalna bolest pri čemu dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji to su veće degenerativno upalne promjene te je potrebne više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila.

MedContour tretman je izrazito bitan za rješavanje celulita, jer je celulit zapravo, nakupljanje otrova na mjestima gdje je zaustavljena cirkulacija. Tako da je ovaj tretman protiv celulita, zapravo tretman za vaše zdravlje, jer osim što uklanja otrove, smanjuje i obujam trbuha i nakupljeno masno tkivo koje uzrokuje povišen tlak.

Ovaj uređaj najefikasnije uklanja celulit, smanjuje obujam trbuha te su rezultati toliko efikasni da se mogu mjeriti s liposukcijom, a treba još naglasiti da je tretman bezbolan, bez komplikacija i ikakvog oporavka.

Koje inovacije je donio novi Med Contour?

Tajna ovog uređaja je inovacija s dvije povećane ultrazvučne glave položene pod posebnim kutom kako bi se efikasnije uništile masne stanice i celulit. Uz ultrazvuk kombinira se i radiofrekvencija, sonda za zatezanje tijela. Ova kombinacija ima najveću snagu te je omogućila fenomenalne rezultate koji su 40% – 50% bolji nego prije. Sada, istovremeno kada se obavlja poboljšana limfna drenaža, obavlja se i smanjivanje volumena s ultrazvukom te zatezanje tijela.

Kako funkcionira tretman?

Prvi dio tretmana je poboljšana limfna drenaža, što je izrazito bitno jer se na taj način aktivira cirkulacija kako bi se masne stanice bolje uklonile iz tijela. Bit ultrazvuka je da se pod utjecajem ultrazvučne energije dolazi do pucanja stjenke masne stanice pri čemu ona ispusti svoj sadržaj. Nakon toga dolazi do smanjenja veličine masne stanice.

MedContour Multipower

Po nekim studijama, smatra se da dođe do trajnog uništenja pojedinih masnih stanica te se zato rezultati uspoređuju s rezultatima liposukcije.

Novonastale masne stanice, odnosno masne kiseline, koje su nastale pucanjem stjenke, se prihvaćaju te pomoću limfe odvode u jetru gdje se prerađuju i putem mokraće izbacuju van. Zato je jako bitno da se nakon tretmana pije puno vode te poveća fizička aktivnost kako bi što prije otišlo iz tijela. Ono što se preporuča između tretmana su dodatne limfne masaže, no to nije obavezno.

Kada se obavi prvi dio tretmana, zatvore se svi limfni čvorovi, povećava se aktivnost cirkulacije, onda se kreće s ultrazvučnom glavom za razbijanje masnih stanica. Ono što je odlično kod ove nove tehnologije je snaga i veličina ultrazvučnih glava izrazito povećana i zbog posebnog položenog kuta koji je patentiran da znatno bolje obuhvaća masne stanice tako da više nije potreban vakum.

Na taj način se postižu znatno bolji efekti razbijanja masnih stanica. Efekt dvije ultrazvučne glave se može opisati kao kada valjak za tijesto koji prelazi preko ljuski od oraha, tako se ljuska mrvi i smanjuje. Isto se događa s masnim stanicama i nakupinama celulita koje su nakon tretmana sve manje i manje.

Nakon tretmana ultrazvuka za razbijanje masnih stanica, pristupa se najnovijoj sondi koja je kombinacija ultrazvučne energije i radio frekvencije te ima efekt zatezanja kože. Na taj način se uklanja mogućnost stvaranja viška kože nakon smanjenja obujma te je time i pogodan za relativno mršavije osobe s viškom kože.

Ovaj tretman se zapravo sastoji od dva tretmana, ultrazvuk i sonda, s kojom se zateže kožu, dodatno potiče cirkulaciju, limfna drenaža i još dodatno razbija celulit.

Tretman završava limfnom drenažom, kao i što je počeo.

Tretman je bezbolan, bez komplikacija i nema oporavka

Tretman je bezbolan, moguće su manje prolazne modrice koje su kasnije sve kraće i kraće te se kasnije više niti ne pojavljuju kao znak jačanja i napretka cirkulacije.

S ovim tretmanom se najbolje i najefikasnije oblikuje tijelo, prvenstveno smanjuje obujam nadlaktica, smanjuje obujam trbuha te smanjenje i reducira celulit. Prijašnje platforme su bile ograničene na način da nisu imale efekt zatezanja kože te nije bio podoban za mršavije osobe i rezultati su bili lošiji. Danas je ovaj tretman podoban za sve, bezbolan a rezultati su fantastični.

Kako bi rezultati bili što bolji, potrebno je 5 tretmana razmakom od 7 – 20 dana te se savjetuje jednom godišnje raditi tretman radi održavanja.

Pogledajte prva iskustva i rezultate Med Contour Multipower tretmana:

Članak objavljen:

Saznajte više o celulitu u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu