NOVO: Green Coffee Premium sa 60% klorogenične kiseline

green coffee premium

Zasigurno ste primijetili na tržištu jednu zaista široku paletu proizvoda zelene kave. Cijene su vrlo različite, pakiranja i težina kapsula također, a dobar dio proizvođača tvrdi kako je upravo njihova zelena kava „jedina prava“.

Jeste li znali da nije svaka zelena kava jednake kvalitete niti jednakih svojstava te da njezina kvaliteta umnogome ovisi i o načinu proizvodnje, kvaliteti izvorne sirovine, ali i o postotku klorogenične kiseline – kemijskog spoja zaslužnog za njeno djelovanje?

Klorogenična kiselina koja se nalazi u ekstraktu zelene kave je prirodna fitokemikalija i nalazi se također u mnogim drugim biljkama, ali u ekstraktu zelene kave dolazi u vrlo visokoj koncentraciji.

Proizvod Green Coffee 60% CGA Premium

green-coffee-premium-proizvod

Ponukani željom da svi korisnici postignu željeni učinak, hrvatski brand Hug Your Life je lansirao jedinstvenu zelenu kavu koja sadrži najviše klorogenične kiseline (60% CGA) i najmanje kofeina (ispod 2%) od većine zelenih kava trenutno na tržištu.

Budući da je klorogenična kiselina najvažniji element kod zelene kave te da većina ostalih proizvoda zelene kave imaju u sebi CGA od 40-50%, radi se o doista jedinstvenom dodatku prehrani koji stiže ovih dana u ljekarne, biljne ljekarne, specijalizirane trgovine i webshopove diljem zemlje.

Također u doziranju je navedeno 2-3 kapsule dnevno kako bi se izbjegao neuspjeh kod pojedinih korisnika zbog moguće pod-doziranosti u odnosu na ukupnu masu. U jednoj kapsuli nalazi se 500 mg čistog i standardiziranog ekstrakta sjemenki zelene kave (Coffea Arabica), a dnevna doza je 1000-1500 mg.

Green Coffee Premium registrirani je dodatak prehrani, a sirovina je analizirana u EU i Hrvatskoj te punjena pod strogo kontroliranim i certificiranim uvjetima (SGS ISO, SGS HACCP).

Pakiranje i cijena:

60 kapsula, preporučena MPC od 199,00.

Način primjene:

Popiti 2 do 3 kapsule dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka.

Oprez!

Zabilježeni su slučajevi gdje su se prodavali dodaci prehrani koji u sebi uopće nemaju sastojke koji su navedeni na deklaraciji. Zato se preporučuje kupovati od provjerenih izvora, gdje znate tko je proizvođač / uvoznik te provjerite da li uz proizvod dobivate valjani račun!

Želiš li i ti isprobati djelovanje zelene kave? Sudjeluj u našem kreativnom natječaju do 16.06.2014. i osvoji Green Coffee 60% CGA Premium. Detalje pročitaj OVDJE.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

NOVO: Green Coffee Premium sa 60% klorogenične kiseline

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.