LG-eve nove perilice rublja – učinkovite, brze i iznimno štedljive

Impresivne uštede energije i vode uz vrhunsku učinkovitost

Nove LG-eve perilice rublja zaista su prilagođene modernom načinu života. Ne samo da omogućuju pranje više rublja u kraćem vremenu, nego osiguravaju impresivnu uštedu energije i vode, bez kompromisa kad je riječ o performansama. Ovi učinkoviti uređaji tako smanjuju potrošnju električne energije za do 15%, a vode do 40%.

LG perilica rublja

Uz ove značajne uštede, nove LG-eve perilice donose i različite napredne značajke. Tako prskanje vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja.

Tu je i hladni ciklus koji, zahvaljujući tehnologiji ColdWash™, koristi hladnu vodu i unaprjeđene pokrete bubnja kako bi se prodrlo duboko u tkaninu pa učinak ne zaostaje za toplom vodom, a omogućava uštede.

lg-3

Nakon odabira programa, tehnologija 6 Motion Direct Drive pomiče bubanj u različitim smjerovima prilagođenim konkretnom rublju.

Naposljetku, tehnologija pare nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a uobičajeni program pranja skraćen je na svega 59 minuta, čak i pri pranju većih količina rublja.

Dakle, LG-eve nove perilice rublja su idealne za potrošače koji traže brzinu i učinkovitost, ali i manje iznose na računima.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

LG-eve nove perilice rublja – učinkovite, brze i iznimno štedljive

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.