Foto: Kreni Zdravo tim na KitchenAid Sweet Party-ux

Prije nekoliko dana imali smo priliku sudjelovati na predstavljanju KitchenAid noviteta u društvu Gastronomada i majstora chocolatiera Admira Karalića, koji je za nas pripremio nekoliko fenomenalnih slastica.

Admir Karalić je profesionalni chocolatier čiji je posao obučavati i trenirati profesionalce za rad s čokoladom, sladoledima, kolačima i ostalim slatkim delicijama. Oduševio nas je svojim znanjem i savjetima, koji će nam koristiti u pripremi raznih slastica. Admir je također i zaljubljenik u KitchenAid uređaje, a vlasnik je i jednog primjerka KitchenAid Heavy Duty samostojećeg miksera već 14 godina, na kojem priprema svoje omiljene slastice.

Uz Admira, korisne savjete su nam udjelili i Gastronomadi, koji su u suradnji s KitchenAid-om organizirali ovaj događaj. Uz ovo šarmantno društvo lijepo smo se proveli, te smo imali priliku vidjeti mogućnosti KitchenAid uređaja u rukama profesionalaca. Malo je reći da smo oduševljeni, u galeriji vam donosimo samo djelić atmosfere:

KitchenAid – vrhunski uređaji za kuhinjske entuzijaste

KitchenAid je originalni američki brand kuhinjskih pomagala, namijenjen kuhinjskom entuzijastu koji voli biti u središtu zbivanja, a u kuhanju traži uzbudljivu ravnotežu između kreatvnosti i preciznosti.

kitchenaid mikser

Brand KitchenAid jamči superiornu kvalitetu proizvoda koji su dizajnirani u suradnji s profesionalnim kuharima kako bi zadovoljili potrebe onih koji žele savršene rezultate.

Prvi KitchenAid uređaj napravljen je davne 1919. godine, a danas na je na tržištu dostupan cijeli niz kuhinjskih uređaja visokih performansi koji su stvoreni s posebnom pažnjom koja se polaže na detalje, kvalitetnu izradu, svestranu tehnologiju i bezvremenski dizajn.

KitchenAid uređaji dostupni su u nekoliko linija: KitchenAid i Classic, Artisan te profesionalna linija Heavy Duty.

Iz KitchenAid ponude posebno ističemo KitchenAid samostojeći mikser, koji uz dodatne nastavke postaje pravi multifunkcionalni uređaj koji omogućuje izradu domaće tjestenine, raviola, mljevenje, pasiranje, rezanje i ribanje voća i povrća, pripremu sladoleda i još mnogo toga.

Ponudu KitchenAid uređaja (linija KitchenAid i Classic) pogledajte OVDJE, a uskoro ćete u našem web shopu moći naručiti i nastavke za KitchenAid samostojeći mikser.

Više o nastavcima za KitchenAid samostojeći mikser pogledajte u videu:

Napomena: U videu su prikazani nastavci koji se naručuju zasebno.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu