Pokloni s pričom, baš kakvi nam uvijek trebaju, dostupni su na Mama Marketu

Poklon s pričom

Centar za rehabilitaciju Zagreb (CERZE) svoje je proizvode nastale unutar inicijative Poklon s pričom, zahvaljujući sponzorstvu webshop platforme Mama Market, učinio dostupnima široj javnosti. 

Poklon s pričom 2
Foto: Mama Market

Što je Poklon s pričom?

Osim primarnih usluga koje uključuju obrazovno odgojne programe i rehabilitacijski rad, Centar za rehabilitaciju Zagreb djeluje i kroz mnoge međunarodne i domaće projekte, programe i radionice. Iz jedne od takvih radionica nastala je i spomenuta inicijativa Poklon s pričom.

Poklon s pričom nastaje na inkluzivnim radionicama gdje korisnici centra u sklopu radne terapije, a uz pomoć asistenata sudjeluju u izradi proizvoda za djecu. Najčešće korisnici vezu na platnu, a radni asistenti bojaju vezene motive, šiju i formiraju gotov proizvod. Neki od korisnika posjeduju izvanredan talent za crtanje pa se njihovi motivi rado koriste kao predlošci za proizvode. 

Poklon s pričom 3
Foto: Mama Market

Suradnja s Mama Marketom

Ovaj trud i rad te viši cilj iza svega prepoznale su osnivačice Mama Marketa, webshop platforme namijenjene malim domaćim proizvođačima iz domene bebe/djeca/mame proizvoda. 

U svakom čovjeku postoji težnja biti društveno koristan i mi to našim korisnicima omogućujemo“, ističe Katarina Solaković, radni asistent na inkluzivnim radionicama Centra za rehabilitaciju Zagreb te nastavlja: “Prihod od prodaje radova koristimo na kupnju repromaterijala i na ono najbitnije, za nagrade za svakoga od njih, kako bi im se pružila dodatna motivacija za trud i rad. Stava smo da samo zajedništvom možemo učiniti promjene i zato nam se Mama Market, projekt zajedničke prodajne platforme za male proizvođače jako svidio. Mama Market platforma omogućila nam je i prvi službeni prodajni kanal i veselimo se zajednički ispričati jednu novu priču o poslovanju koje na umu ima svoj doprinos društvu. Ovim putem želimo istaknuti da sav prihod od prodaje putem našeg webshopa na Mama Market webshop platformi ide Centru i njihovim korisnicima.”

Tajana Knez i Ivana Fakin, osnivačice Mama Marketa,  pojasnile su kako njihov projekt ima daleko veću svrhu od toga da bude još jedan online shop. Uz podršku mamama poduzetnicama, važno im je osnaživanje žena i poticanje ženskog poduzetništva te poticanje online prodaje koja je, nažalost, još uvijek slabo zastupljena kod malih proizvođača. 

Izuzetno smo ponosne na našu suradnju s Centrom za rehabilitaciju Zagreb koje podržavamo u ostvarivanju njihove plemenite misije, a to je uključivanje njihovih štićenika u što normalniji oblik svakodnevnice. Biramo se srcem, drugačije ne ide“, zaključuje Tajana Knez, vlasnica tvrtke Happy Tree, koja stoji iza Mama Marketa. 

Poklon s pričom 4
Foto: Mama Market

Maštovite CERZE proizvode možete kupiti u njihovom službenom webshopu pri Mama Market multistore platformi.

O CERZE

CERZE ustanova je u djelatnosti Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Djelatnost Centra je pružanje socijalnih usluga osobama s intelektualnim teškoćama i pridruženim teškoćama u razvoju. Centar je osnovan davne 1947., a danas je područje rada Centra daleko opsežnije.

O Mama Marketu

Mama Market je hrvatska webshop platforma koja udružuje proizvođače iz segmenta mama/beba/dijete proizvoda, omogućuje im zajednički nastup na tržištu i komunikaciju zajedničkoj ciljnoj skupini.

Projekt Mama Market zamišljen je kako bi se pomoglo mamama i svima onima koji imaju kvalitetan proizvod za djecu da ga lakše plasiraju na tržište, razviju svoj prodajni ili dodatni prodajni kanal, lakše dopru do ciljne skupine i svoj hobi pretvore u biznis ili već pokrenuti biznis dignu na višu razinu i povećaju svoje prihode.

Mama Market tržištu pruža jedno mjesto, na kojem s puno povjerenja klijenti mogu kupiti kvalitetne i sigurne proizvode i usluge izrađene i osmišljene s pažnjom i ljubavlju kakvu samo mama može utkati u proizvod za dijete.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu