Jeste li znali da od 2011. do danas na svijet dolazi sasvim nova generacija djece? Evo gdje roditelj modernog djeteta može dobiti sve odgovore

Alpha generacija

Konferencija za roditelje Alpha roditeljstvo održat će se u subotu 22. travnja 2023. od 11 do 14 sati u WespaSpaces na adresi Zavrtnica 17 u Zagrebu. Na konferenciju se možete prijaviti putem linka: https://forms.gle/HLYAKvekyPWHTojQ8.

Prijava na edukaciju
FOTO: PR

Prijava na edukaciju je obavezna jer je broj mjesta ograničen!

Kada je planirana ova edukacija, znalo se već neko vrijeme koliko je ona potrebna, koliko je važno roditeljima današnje djece reći da su sjajni, da svoj posao rade izuzetno. Ponekad se čini kako je današnje roditeljstvo poput maratona na duge staze s preprekama. I onda kada savladamo dnevni maraton i sve prepreke, ostaje nam svakodnevno preispitivanje.

Stalno propitkujemo – je li kuća dovoljno čista, jesmo li dovoljno učinili na poslu, koliko smo vremena danas proveli s djetetom? Ostaje li nam nakon tog jednog dana pola sata mira, pola sata za posvetiti se sebi? Ne pola sata jurnjave, nego pola sata mira u kojem možemo sažeti naš dan, shvatiti i probaviti što se je u tom danu dogodilo? Priznajmo samo sebi da često ne ostane, da se dani slažu jedan na drugi, a razina stresa u našem organizmu divlja i više nemamo snage ni za što.

Upravo zato je ova edukacija osmišljena kao pomoć suvremenom roditelju!

U nastavku možete vidjeti popis tema i predavanja:

  1. Izazovi djece modernog doba – Irena Šulentić, prof. ped., ravnateljica dječjeg vrtića u Daruvaru
  2. Emocije – prepoznavanje i tehnike kontrole emocija – Ana Sambolek, dipl. psihologinja i gestalt psihoterapeutkinja
  3. Screen generacija – Kako ekrani oblikuju djecu? – Kruna Crnjak, mag. psych., Hrabri telefon
  4. Logo slovarica – Utječe li moderna tehnologija na interes djece za knjigom? – Mario Dilberović, mag. logopedije
  5. Interaktivno čitanje – što i kako? – Valentina Namesnik, školska knjžnižničarka i stručna suradnica Hoću knjigu
  6. Roditelji kao najveći oslonac – Kako spriječiti roditeljski burnout? – Kristina Karasman, mag. psych. kognitivno-bihevioralna terapeutkinja u edukaciji
  7. Upravljanje financijama – istina ili mit? – Ana-Marija Mazgar, regionalna menađerica za centralnu Hrvatsku – Wüstenrot.
Alpha roditeljstvo
FOTO: PR

Kako preživjeti kao roditelj modernog djeteta?

Iako često čujemo priče kako smo mi drugačije odrastali i kako su današnja djeca razmažena, situacija i nije baš takva kao što se govori.

Jeste li znali da od 2011. do danas na svijet dolazi sasvim nova generacija djece? Znanstvenici su ih nazvali Alpha generacijom i govore kako se rađa generacija koja će biti najnaprednija generacija djece u povijesti čovječanstva.

Nije li to zanimljiv izazov za svakog roditelja? Nije li to velika odgovornost sviju nas?

Sigurni smo da ste dosad sudjelovali na mnogim edukacijama za roditelje, ali jeste li sudjelovali u edukaciji roditelja djece novog doba, koja će ponuditi odgovore na pitanja s kojima se roditelji svakodnevno susreću?

Što se događa s djecom nove generacije, po čemu su drugačija i kako se nose s ovim izazovnim vremenima, kako preživjeti kao roditelj modernog djeteta?

Potražimo odgovore kroz edukaciju za roditelje i kreirajmo zajedno bolju budućnost za sve nas. Vidimo se!

Pročitajte i ove članke:

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje konferencije za roditelje Alpha roditeljstvo.

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Getty Images

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu