I ove godine od svibnja do rujna besplatne medicinske vježbe na Bundeku

bundek-slike-vjezbi-1_orig

Evo odlične prilike za sve one koji se ne kreću puno i/ili žive sjedilačkim načinom života da se pokrenu. S druge strane, za sve one koji vole tjelesnu aktivnost u ponudi je još jedan način na koji mogu uživati u istoj. Usto, svi oni koji imaju problema s leđima i lošim držanjem tijela sada imaju priliku raditi na tome sa stručnjacima, i to potpuno besplatno!

Naime, od svibnja do rujna centar za unaprjeđenje zdravlja Rekreativa Medical organizira otvorene satove medicinskih vježbi na zagrebačkom Bundeku. Eto načina kako možete provesti ljeto ako ne idete na more – u pametnim vježbama na otvorenom i posljedično radom na sebi.

Vježbe će voditi fizioterapeuti Stjepan Dren Mlinarec, bacc. physioth., Silvija Gubić, bacc. physioth. i Ana Horvat, bacc. physioth. Održavat će se petkom, subotom ili nedjeljom, a trajat će 60 minuta. Vježbat će se na skrovitoj zelenoj površini, nedaleko od plutajuće pozornice.

Neprocjenjivo iskustvo koje treba doživjeti

Sve vježbe su prilagođene za opću populaciju, znači da ne postoji dobna granica. Iz centra Rekreativa Medical naglašavaju da su jedan od rijetkih centara gdje u istim grupama vježbaju ljudi različitih godina. Posebno su ponosni na to što im raste broj muških članova, što je pak velika prekretnica u području grupnih medicinskih vježbi. 

Treba naglasiti da se satovi ne naplaćuju, već su poklon građanima. 

Rekreativa Medical
FOTO: Rekreativa Medical

Organizatori ističu da je vježbanje u prirodi na svježem zraku neprocjenjivo iskustvo koje svatko treba doživjeti:

Ujedno je i prava prilika da se pokrenemo, čak i ako nismo skloni vježbanju. 

Rekreativa Medical vas poziva da im se pridružite u redovitim otvorenim satovima na Bundeku. Kako biste znali točno vrijeme održavanja svakog sata, potrebno je prijaviti se na rekreativa.medical@gmail.com.

Nakon toga trebaju vam samo prostirka (može i veći ručnik za plažu), udobna odjeća (vježba se bez obuće) i dobra volja.

Više informacija možete pronaći na njihovoj internetskoj stranici rekreativa-medical.com.

Pročitajte i članak “Kako pronaći motivaciju za vježbanje?“.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   4

Foto: Rekreativa Medical

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu